Η Ford επιταχύνει το μετασχηματισμό της

Η Ford συνεχίζει το μετασχηματισμό της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας της, επιταχύνοντας την εξέλιξη και την κλιμάκωση παραγωγής πρωτοποριακών ηλεκτρικών, συνδεδεμένων οχημάτων, αξιοποιώντας τα εμβληματικά μοντέλα της ώστε να ενισχύσει τις λειτουργικές επιδόσεις και να αξιοποιήσει πλήρως τις μηχανολογικές και βιομηχανικές δυνατότητές της.

Ford EV Family - Ford Cyprus - Ford michaels automotive«Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ford επαναπροσδιορίζει το μέλλον και ακολουθεί το δικό της μονοπάτι» δήλωσε ο Bill Ford, Ford Executive Chair. «Μας δίδεται μία εξαιρετική ευκαιρία να γίνουμε πρωτοπόροι σε αυτή τη συναρπαστική νέα εποχή συνδεδεμένων και ηλεκτρικών οχημάτων, να προσφέρουμε στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο έχει η Ford, και να βοηθήσουμε ώστε να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά για την υγεία του πλανήτη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της FORD

Τον περασμένο Μάιο, ο President & CEO της Ford, Jim Farley, παρουσίασε το σχέδιο Ford+, αποκαλώντας το ως τη μεγαλύτερη ευκαιρία της εταιρείας για ανάπτυξη και δημιουργία αξίας από τότε που ο Henry Ford έφερε την επανάσταση στην παραγωγή με το Model T. Η δημιουργία δύο ξεχωριστών αλλά στρατηγικά αλληλοεξαρτώμενων αυτοκινητιστικών επιχειρήσεων – των Ford Blue και Ford Model e – μαζί με τη νέα μονάδα Ford Pro, θα βοηθήσει στην απελευθέρωση όλων των δυνατοτήτων του σχεδίου Ford+, προωθώντας την ανάπτυξη και τη δημιουργία αξίας και καθιστώντας τη Ford ικανή να ξεπεράσει καταξιωμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και νέους παίκτες στην αγορά των EV.

Οδηγός στις αλλαγές αυτές είναι η διαπίστωση ότι απαιτούνται διαφορετικές προσεγγίσεις, ταλέντα και, ουσιαστικά, οργανισμοί για να δοθεί ώθηση στην εξέλιξη και δημιουργία ηλεκτρικών και ψηφιακά συνδεδεμένων οχημάτων και υπηρεσιών, αλλά και για να αξιοποιηθεί πλήρως η εμβληματική οικογένεια οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης (ICE) της εταιρείας.Ford EV Family - Ford Cyprus - Ford michaels automotive

Έμπνευση για τη δημιουργία της Ford Model e ήταν η επιτυχία μικρών, εντεταλμένων ομάδων της Ford που εξέλιξαν το Ford GT, την Mustang Mach-E και το F-150 Lightning καθώς και ένα ειδικό τμήμα EV της Ford στην Κίνα.

Οι Ford Model e και Ford Blue θα λειτουργούν ως ξεχωριστές επιχειρήσεις αλλά ταυτόχρονα θα αλληλοϋποστηρίζονται – όπως και η Ford Pro, που ειδικεύεται σε ένα μοντέλο ενιαίας εξυπηρέτησης τύπου ‘one-stop shop’ για επαγγελματίες και κρατικούς πελάτες με μία γκάμα συμβατικών και ηλεκτρικών οχημάτων και μία ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού, λύσεων φόρτισης, χρηματοδοτικών προγραμμάτων, υπηρεσιών και τμημάτων υποστήριξης για προϊόντα Ford και εκτός Ford. Η Ford Model e και η Ford Blue θα υποστηρίξουν επίσης την κινητικότητα Ford Drive.

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.