Έτοιμο για επίσημη παρουσίαση το Maserati GranTurismo

Η νέα Maserati GranTurismo ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα της στο κοινό. ‘Ήδη το νέο μοντέλο στη γκάμα της Maserati πάτησε άσφαλτο πριν από την επίσημη αποκάλυψή της πραγματοποιώντας αρκετά χιλιόμετρα δοκιμών από τους μηχανικούς και εξελιγτές της μάρκας. Η GranTurismo, το πραγματικό σύμβολο της μάρκας, θα κάνει την εμφάνιση του στο κοινό στις εκδόσεις Modena και Trofeo με κινητήρα V6 Nettuno.

MASERATI GRAN TURISMO maserati cyprus flc modena automobilesΠρόκειται για την επιστροφή ενός θρυλικού Maserati που δημιουργήθηκε πριν από 75 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν με το A6 1500, ένα μοντέλο με επαναστατικό πνεύμα που αποτέλεσε τον προπομπό μιας κατηγορίας αυτοκινήτων που δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος του αυτοκινήτου. Η παρουσία του στην αγορά επηρέασε την αυτοκινητοβιομηχανία, κάτι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τις διαδοχικές γενιές αυτοκινήτων της Maserati.MASERATI GRAN TURISMO maserati cyprus flc modena automobiles

Η GranΤurismo είναι τρόπος ζωής, 100% Made in Italy. Ένας τύπος αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, κατάλληλος για μεγάλες αποστάσεις και άνετα ταξίδια. Η ιδέα προέκυψε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ιταλικής οικονομικής άνθησης. Εκεί όπου η Ιταλία ξεκίνησε να παρουσιάζει στην αγορά τα εξαιρετικά και καινοτόμα προϊόντα της που αποτέλεσαν ένα νέο τρόπο συνύπαρξης πίσω από το τιμόνι.

MASERATI GRAN TURISMO maserati cyprus flc modena automobilesΕκείνη την ιστορική στιγμή, η Maserati έλυσε μια εξίσωση που φαινόταν αδύνατη: μια νέα έννοια πολυτελούς μετακίνησης, ικανή να συνδυάσει απόδοση και άνεση. Σήμερα, η παρουσία της νέας γενιάς GranTurismo στη γκάμα της Maserati είναι πλέον έτοιμη να οδηγήσει τη μάρκα μπροστά, αντλώντας αυτοπεποίθηση από το μοναδικό της στυλ και με έμφυτη τάση για καινοτομία.

Click Here For English Text

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK