Διάκριση TOP SAFETY PICK+ για το ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 (VIDEO)

Το ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 κρίθηκε από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για Ασφάλεια στους Αυτοκινητόδρομους (Insurance Institute for Highway Safety – IIHS) ως TOP SAFETY PICK PLUS (TSP+). Η σημαντική αυτή αναγνώριση είναι η ένατη του είδους για τη Hyundai. Η Hyundai και η θυγατρική Genesis μαζί έχουν συνδυασμένο αριθμό 14 διακρίσεων TSP/TSP+.

HYUNDAI IONIQ 5 CYPRUS ELECTRIC CARS - AUTOKINITO..COM.CY“Όπως η αυτοκινητοβιομηχανία οδεύει ολοταχώς προς ένα ηλεκτρικό αύριο, είμαστε περήφανοι για μια ακόμα σημαντική διάκριση IIHS TSP+, αυτή τη φορά για το IONIQ 5, το πρώτο από τρία Hyundai που κατασκευάστηκαν στην πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP)”, δήλωσε ο Brian Latouf, υπεύθυνος ασφάλειας της Hyundai Motor North America. “Η ασφάλεια είναι θεμελιώδους σημασίας για την εταιρεία μας και οι διακρίσεις, αυτού του είδους αποτελούν επιβράβευση της στρατηγικής μας που θέτει την ασφάλεια των πελατών μας πάνω απ’ όλα”.

Το IONIQ 5 είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία του μέλλοντος (Smart Sense) και προηγμένο εξοπλισμό υποβοήθησης του οδηγού στην οδήγηση. Επίσης, διαθέτει Smart Cruise Control με διαρκή παρακολούθηση του κινητήρα, υποβοήθηση αποφυγής μπροστινής σύγκρουσης, υποβοήθηση αποφυγής σύγκρουσης στο τυφλό πεδίο, έξυπνο σύστημα ορίου ταχύτητας, προειδοποίηση μειωμένης προσοχής οδηγού, υποβοήθηση υψηλών φώτων και άλλα.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK