Δείτε τα γρηγορότερα πισωκίνητα στην «Πράσινης Κόλασης»

Μια πίστα 20 χιλιομέτρων με απίστευτη ιστορία και πρόσβαση σε όλα τα αυτοκίνητα, ιδιόκτητα και αγωνιστικά! Το Nürburgring Nordschleife αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τόσο ο πήχης για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και για λάτρεις της ταχύτητας, οπόταν ήταν επόμενο το πώς θα υπήρχαν συγκρίσεις και… ρεκόρ! Αυτά είναι τα μοντέλα με κίνηση στους πίσω τροχούς που κατέχουν τα ρεκόρ στην «Πράσινη Κόλαση».

1 – MercedesAMG GT Black Series – 6:43.61

Mercedes-AMG GT Black Series schnellstes Serienfahrzeug auf der Nürburgring-NordschleifeMercedes-AMG GT Black Series is fastest series production car on the Nürburgring-NordschleifeΜε τον επίσημο χρόνο του να είναι το 6:43,616, η Mercedes-AMG GT Black Series με τον V8 κινητήρα των 730 ίππων αποτελεί το ταχύτερο αυτοκίνητο δρόμου, παραγωγής (με κίνηση στους πίσω τροχούς) που γύρισε ποτέ την πίστα. Πάνω στις ζάντες της βρίσκονταν τα μαλακού μείγματος MICHELIN Pilot Sport Cup 2 R MO, τα οποία προσφέρονται στον βασικό εξοπλισμό της, τα οποία σχεδιάστηκαν εν μέσω συνεργασίας της Mercedes και Michelin ειδικά για το κορυφαία μοντέλο της σειρά AMG GT.

Δείτε το επόμενο

Porsche 911 GT2 RS

1
2
3
4
5
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.