Ανώτατη διάκριση στην ασφάλεια για το ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge

Η βαθμολογία των πέντε αστέρων συνεχίζει την παράδοση της Volvo Cars στις δοκιμές του Euro NCAP, καθώς όλα τα μοντέλα Volvo που έχουν δοκιμαστεί και διατίθενται σήμερα προς πώληση έχουν αποσπάσει πέντε αστέρια στις αντίστοιχες δοκιμές του Euro NCAP. Τελευταία προσθήκη το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge που παίρνει μια θέση δίπλα στα άλλα μοντέλα της Volvo Cars, ως ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον κόσμο.

Volvo C40 Recharge euro ncap 5 stars safety crash test volvo cyprusΤο C40 Recharge έλαβε εξαιρετική βαθμολογία, ιδιαίτερα στην ασφάλεια των επιβατών και στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, καθώς επωφελείται από ένα εκ των πλέον ολοκληρωμένων πακέτων ασφαλείας που προσφέρονται στην κατηγορία του. Το μοντέλο προστατεύει τους επιβάτες του από έναν μεγάλο αριθμό κινδύνων. Μεταξύ άλλων, βοηθά τους οδηγούς να ανιχνεύσουν και να αποφύγουν τις συγκρούσεις, να παραμείνουν στη λωρίδα τους και να μειώσουν τις συνέπειες μιας τυχαίας εκτροπής από τον δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLVO

Το C40 Recharge παρουσιάστηκε το 2021 και αποτελεί το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Volvo Cars, αλλά και το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας που σχεδιάστηκε ως αμιγώς ηλεκτρικό. Μέσα στα επόμενα χρόνια, η Volvo Cars σχεδιάζει να λανσάρει μία εντελώς νέα οικογένεια αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στο πλαίσιο ενός από τα πλέον φιλόδοξα σχέδια της αυτοκινητοβιομηχανίας για την ηλεκτροκίνηση.Volvo C40 Recharge euro ncap 5 stars safety

Η Volvo Cars ήταν ο πρώτος καθιερωμένος κατασκευαστής αυτοκινήτων που δεσμεύτηκε για την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση, στοχεύοντας να διαθέτει στην αγορά μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως το 2030. Ήδη έως το 2025, η εταιρεία έχει ως στόχο τα μισά αυτοκίνητα που πουλά σε όλο τον κόσμο να είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Η επόμενη γενιά των μοντέλων Volvo στοχεύει επίσης να θέσει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, αντανακλώντας τη φιλοδοξία της Volvo Cars να ηγείται πάντοτε στο πεδίο της ασφάλειας.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK