Αναβαθμίσεις για τη Porsche Taycan

Οι Taycan και Taycan Cross Turismo παραγωγής Σεπτεμβρίου διατίθενται πλέον με εκτεταμένες αλλαγές με την αυτονομία αυτών των ηλεκτρικών sport αυτοκινήτων σε καθημερινή χρήση θα είναι βελτιωμένη.

Porsche Taycan A.I MOTOKINISI CYPRUSΠεραιτέρω σημαντικές αναβαθμίσεις είναι η σε βάθος ενσωμάτωση του Android Auto στο Σύστημα Διαχείρισης Επικοινωνιών Porsche (PCM), καθώς και η διαθεσιμότητα του Remote Park Assist (σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με τηλεχειρισμό) για πρώτη φορά στην Taycan. Με αυτό το νέο προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης, η διαδικασία στάθμευσης του αυτοκινήτου μπορεί να ελέγχεται μέσω ενός smartphone, χωρίς ο οδηγός να πρέπει να βρίσκεται στο τιμόνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της PORSCHE

Με τις νέες επιλογές Paint to Sample και Paint to Sample Plus, προσφέρεται πλέον η δυνατότητα για ασυνήθιστες και εξατομικευμένες επιλογές χρώματος. Για παράδειγμα, η Taycan μπορεί πλέον να παραγγελθεί στο χρώμα Rubystar, το κλασικό χρώμα της δεκαετίας του ‘90, ή στο φωτεινό χρώμα Acid Green.

Porsche Taycan A.I MOTOKINISI CYPRUS«Η διαρκής τεχνολογική εξέλιξη των οχημάτων μας αποτελεί μέρος του DNA της Porsche. Η τελευταία γενιά της Taycan εντυπωσιάζει με την απροβλημάτιστη συνδεσιμότητα smartphone, η οποία πλέον περιλαμβάνει και το Android Auto», λέει ο Kevin Giek, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος της Σειράς Μοντέλων Taycan από τον Απρίλιο. «Η αυτονομία της πλήρως ηλεκτρικής Taycan αυξάνεται όλο και περισσότερο. Η νέα Cross Turismo, η οποία προστέθηκε στη σειρά μοντέλων την άνοιξη, αποδεικνύεται άκρως δημοφιλής στους πελάτες μας, όπως έδειξαν οι εξαιρετικοί αριθμοί των σχετικών παραγγελιών.»

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK