Για πρώτη φορά κλασικά οχήματα και από τις επτά Λέσχες Κλασικών Οχημάτων της Ομοσπονδίας Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου ΟΚΑΚ, ενώνονται με διάφορα οργανωμένα σύνολα, πρωτοβουλίες και άλλες εξωτερικές Λέσχες Κλασικών Οχημάτων Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν από 4 διαφορετικά σημεία εκκίνησης και θα έχουν όλα μόνο ένα προορισμό, το «The Mall of Cyprus». 150 κλασικά οχήματα σε τέσσερις ξεχωριστές πορείες από όλη την Κύπρο θα δημιουργήσουν μια μοναδική Έκθεση Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για κλασικά οχήματα που διοργανώνονται στην Κύπρο. Εκεί το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, να επισκεφτεί την μοναδική έκθεση κλασικών οχημάτων που θα δημιουργηθεί στο χώρο στάθμευσης του τελευταίου ορόφου του The Mall of  Cyprus, για να δει από κοντά την εξέλιξη τους.

Στο χώρο θα υπάρχει «Live Link» από το Ράδιο Πρώτο και δραστηριότητες για τα παιδιά.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της φιλοξενίας για πρώτη φόρα στην Κύπρο, της  Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασικών Οχημάτων «FIVA».

Τα «Classic Journeys» οδηγεί με ασφάλεια το «Drive Safe App» των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου.

Τα σημεία εκκίνησης θα είναι στη Λευκωσία το Caffè Nero (11:00), στη Λεμεσό ο Χώρος Στάθμευσης Εναερίου (10:00) και στη Λάρνακα το παραλιακό μέτωπο Φοινικούδων (10:00).

H πορεία από την Πάφο θα ξεκινήσει νωρίς την Κυριακή και θα ενωθεί με την Πορεία της Λευκωσίας. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέσχη Πάφου αντί επίσημης εκκίνησης το πρωί της Κυριακής θα οργανώσει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το κοινό το Σάββατο 09/11.

Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης η εταιρεία Sixt ενώ μεγάλοι Χορηγοί οι εταιρείες  Kapodistrias &  Hercules Trophies. Χορηγοί φιλοξενίας το Caffe Nero και το The Mall of Cyprus ενώ χορηγός επικοινωνίας: ΔΙΑΣ και Εφημερίδα City

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 99609744.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.