Η Unicars δηλώνει πανέτοιμη να υποδεχθεί και να υποστηρίξει τους πελάτες της στην Κύπρο στην καινούρια εποχή της «ηλεκτρικής» μετακίνησης. Αυτά μας δήλωσε η διευθύνουσα Σύμβουλος της Unicars κυρία Χριστιάνα Διογένους. Τη συναντήσαμε στο πρόσφατο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και… φυσικά στο σχεδόν 100% «ηλεκτρικό» περίπτερο του Γερμανικού Ομίλου. Όπως μας δήλωσε η ίδια το πλήρως ηλεκτρικό SUV της Audi θα κάνει την εμφάνιση του στην Κυπριακή αγορά προς το τέλος του χρόνου και η εταιρεία έχει προχωρήσει στις απαραίτητες υποδομές για να υποστηρίξει τους πελάτες της που θα προτιμήσουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το μήκους 4,90 μέτρων Audi E-Tron παρουσιάστηκε επίσημα πριν μερικούς μήνες στην παγκόσμια αγορά σαν το πρώτο ηλεκτρικό Audi. Και δεν θα είναι το μόνο στη γκάμα. Ήδη η Audi ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει πάνω από 20 (!)  νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2025 τα οποία θα είναι κτισμένα πάνω στη νέα ΜΕΒ πλατφόρμα του Ομίλου Volkswagen. Μια πλατφόρμα ειδικά για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην οποία θα βασιστούν όλες οι μάρκες του Ομίλου.

Στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης έκανε την πρώτη του εμφάνιση και το ID.3. Ένα μικρομεσαίο ηλεκτρικό μοντέλο με διαστάσεις… Golf  το οποίο – σύμφωνα με την εταιρεία – αποτελεί το  τρίτο μεγαλύτερο κεφάλαιο στην ιστορία της Volkswagen, μετά τα Beetle και Golf.

Τo VW ID.3 θα είναι το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Unicars και αναμένεται στην Κύπρο μέσα στο 2020.

Και όπως αναφέρει η κυρία Διογένους… «αυτό είναι πλέον το μέλλον», και φυσικά αναφέρεται στην ηλεκτροκίνηση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Frankfurt LIVE – AUDI E-TRON

Χριστιάνα Διογένους ?«Το μέλλον πλέον είναι ηλεκτρικό» -#autokinitocy #cyprus #news #FrankfurtMotorshow #Audi #etron #unicars #audicyprus Unicars Audi Cyprus Christianna Diogenous

Opublikowany przez autokinito.com.cy Środa, 18 września 2019

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.