Ημερολόγιο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ:

Kapodistrias CubaΗ εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2020 με μια πρωτότυπη έκδοση ημερολογίου, η θεματολογία του οποίου είναι εμπνευσμένη από τα παλαιά και κλασσικά αυτοκίνητα της Κούβας. Το ημερολόγιο θα δοθεί ως εταιρικό δώρο σε επιχειρηματικούς πελάτες της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ.

Συνεργάτες της εταιρείας ταξίδεψαν στη μακρινή Κούβα με σκοπό να φωτογραφήσουν από κοντά τα υπέροχα κλασσικά αυτοκίνητα των δεκαετιών του ’40 και ’50 που ακόμη κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας. Μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Φιάκκα, το ημερολόγιο μας ταξιδεύει στους δρόμους της εξωτικής Αβάνας, δίνοντας ένα πλήρως αντιπροσωπευτικό δείγμα των εικόνων και χρωμάτων του γοητευτικού αυτού νησιού της Καραϊβικής.

Εντυπωσιακό από κάθε άποψη είναι και το βίντεο που ετοιμάστηκε με backstage πλάνα από τη φωτογράφηση, το οποίο κινείται στους ρυθμούς του πασίγνωστου «Despacito». Σκοπός του είναι να δώσει ήχο και κίνηση στο νέο της ημερολόγιο και να μας προσφέρει μια γεύση από την καθημερινότητα της Αβάνας αλλά και τα παρασκήνια της φωτογράφησης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=aYYifeOZsxY[/embedyt]

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.