Όπως κάθε Νοέμβριο εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια οι φίλοι του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας έχουν την τιμητική τους. Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης παίρνει ξανά μορφή το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία. Φέτος μαζί με το Boyz Stuff Show και την Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου η ομάδα της STS Events ετοίμασε κάτι καινούργιο. Μετά από πολλές προσπάθειες η 1η έκθεση Μοτοσικλέτας γίνεται πραγματικότητα και παίρνει τη θέση της σαν ένα κομμάτι της γιορτής μας.

Ευρέως διαδεδομένο και μοναδικό, το Boyz stuff Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση από όλες τις κατηγορίες εκθέσεων που διοργανώνεται στην Κύπρο.

Boyz Stuff Show:

Boyzz Stuff Show 2019Αυτή η μοναδική έκθεση, προσελκύει εταιρείες και εκθέτες από διάφορες κατηγορίες, όπως εισαγωγείς ανταλλακτικών, εργαλείων, αξεσουάρ, λιπαντικών και ελαστικών, μηχανικούς, φανοποιούς, auto restorers, restylers, car clubs, εταιρείες από το χώρο του Motorsport και βέβαια γενικού ενδιαφέροντος εταιρείες με ανδρικά προϊόντα (ρολόγια, gadgets κλπ).

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, αγωνιστικά τύπου Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack καθώς και να επισκεφθούν εταιρείες με εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εργαλεία, καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, gadgets και προϊόντα για τον άντρα, κλασικά αυτοκίνητα καθώς και clubs αυτοκινήτων.

Εκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου:

Με καινοτομίες έρχεται η 11η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου η οποία διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Boyz Stuff Show, στους χώρους της κρατικής έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία. Φέτος, το όλο σκηνικό θα επιμεληθούν, μαζί με την ομάδα του Boyz Stuff, τα παιδιά του Classic Car Cyprus. Έτσι, η απόφαση που λήφθηκε είναι πως ο χώρος των κλασικών θα θυμίζει… παλιές εποχές, μιας και η μουσική θα είναι 60s – 70s, ενώ θα υπάρχουν ταινίες από παλιές δεκαετίες που θα συντροφεύουν τους επισκέπτες στο χώρο που θα εκτίθενται τα όμορφα αυτοκίνητα του παρελθόντος. Εκεί θα υπάρχουν και εταιρείες με ανταλλακτικά και άλλα προϊόντα που αφορούν κλασικά αυτοκίνητα.

Moto Expo:

Με την συμμετοχή πολλών αντιπροσώπων μοτοσικλέτας και σκούτερ η πρώτη έκθεση μοτοσικλέτας ενσωματώνεται στη δύναμη του Boyz Stuff Show. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ότι νέο υπάρχει στην αγορά μοτοσικλέτας και scooter και να ενημερωθούν για ότι έχει να κάνει με αξεσουάρ, λιπαντικά και ανταλλακτικά μοτοσικλετών.

Χορηγοί του Boyz Stuff Show 2019 είναι τα καύσιμα EKO όπως και το Intercollege Autoworks.

Χορηγοί επικοινωνίας το car.com.cy και το αγαπημένο μας Mix Fm. To Boyz Stuff Show διοργανώνεται από την STS Events, μέλος της οικογένειας της Digital Tree.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.