Η διαφημιστική εκστρατεία της Unicars για το Audi Q5 συνεχίζει να εντυπωσιάζει με περγαμηνές, αφού για ακόμα μια φορά κατάφερε να αποσπάσει το 3ο συνεχόμενο βραβείο, και μάλιστα αργυρό, στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό ND Awards. Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική παγκόσμια διάκριση για την Unicars αλλά και την Κύπρο γενικότερα, που κατόρθωσε ο γνωστός Κύπριος φωτογράφος Silvio Rusmigo, αφού η συλλογή του «An island of wonders becomes my playground» βραβεύτηκε με αργυρό βραβείο στην κατηγορία Advertising στα ND Awards. Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελεί ανάθεση από την εταιρεία Unicars για τις ανάγκες της κυπριακής εκστρατείας του Audi Q5.

Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο που μας πέρασε η συλλογή τιμήθηκε με το χάλκινο βραβείο και Honorable Mention στην κατηγορία Advertising-Product (Professional) στον παγκόσμιο διαγωνισμό Tokyo International Foto Awards, ενώ τον Ιούνιο πέτυχε αργυρό βραβείο στην κατηγορία Advertising/ Automotive (Professional) στον διεθνή διαγωνισμό PX3 «Prix de la Photographie, Paris».

Ο διεθνής διαγωνισμός Neutral Density Photography Awards αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς φωτογραφίας, με κύρος και αξιοπιστία, που έχει στόχο να προωθήσει την τέχνη της φωτογραφίας και των φωτογράφων  – καλλιτεχνών μέσα από μια δημιουργική πλατφόρμα, όπου κοινό και καλλιτέχνες, απολαμβάνουν τις φωτογραφικές συνθέσεις που αποτυπώνουν εκείνη τη μαγική στιγμή που γίνεται το κλικ, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάτω από την κριτική ματιά και σκέψη του καλλιτέχνη.

Ανακαλύψτε όλη τη βραβευμένη συλλογή στο microsite της νέας καμπάνιας του Audi Q5 στο: http://www.unicars.com/gr/q5manifesto.php

Life is calling!

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.