Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκυρίακο 13 και 14 Οκτωβρίου, με μεγάλη επιτυχία, το 5ο AUTOdeals του Ομίλου Πηλακούτα, στη Λευκωσία, ενώ το επόμενο προγραμματίζεται για τη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, στις 20 και 21 Οκτωβρίου, από τις 10:00 – 17:00, στους εκθεσιακούς χώρους της BMW στη Λεμεσό, οι φίλοι του αυτοκινήτου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να οδηγήσουν το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.Επίσης, για όσους ψάχνουν ένα αυτοκίνητο δοκιμής, το οποίο να φέρει την εγγύησή του από τον Όμιλο Πηλακούτα, σε ιδιαίτερα ελκυστικές και προσιτές τιμές, η εκδήλωση AUTOdeals είναι η ιδανική.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να δείτε μαζεμένα όλα τα αυτοκίνητα των αντιπροσωπιών του Ομίλου Πηλακούτα, αυτό το Σαββατοκυρίακο 20 και 21 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Η εκδήλωση AUTOdeals, με τους επισκέπτες της να αυξάνονται κάθε χρόνο, έχει γίνει πια θεσμός και έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη στον τομέα της. Απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν για μια έξυπνη αγορά, ή ακόμη και για τους φανατικούς των δίκυκλων μηχανών.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.