1η Έκθεση Μοτοσικλέτας στις 16-17 Νοεμβρίου στη Λευκωσία

1st Moto Expo Cyprus:Int Motorcycle Show Long Beach 2015 - Wheels and Heels Magazine (111)

Η εκδήλωση που περιμένουν οι φίλοι της μοτοσικλέτας και οι υποψήφιοι αγοραστές έρχεται στις 16 και 17 Νοεμβρίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία. Η 1η Έκθεση Μοτοσικλέτας – 1st Moto Expo Cyprus διοργανώνεται από την έμπειρη εταιρεία εκδηλώσεων, την STS Events, η οποία στήνει αυτή την εκδήλωση μετά από μεγάλη περίοδο απραξίας στο χώρο σε επίπεδο συντονισμένης προσπάθειας.

Διοργανώσεις μικρού ή τοπικού χαρακτήρα γίνονται, αλλά έκθεση μοτοσικλέτας δεν έχει διοργανωθεί εδώ και αρκετά χρόνια παρά τις όποιες προσπάθειες οι οποίες έπεσαν στο κενό.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας, STS Events, Στέλιος Κυθρεώτης, «η προσπάθεια είναι να δώσουμε στη μοτοσικλέτα την ώθηση που λείπει από την αγορά. Να δημιουργήσουμε ένα θεσμό για την μοτοσικλέτα. Ο χώρος, όπως μας έχουν ενημερώσει πολλοί εισαγωγείς, αντιμετωπίζει αρκετά θέματα και χρειάζεται αναβάθμιση η οποία μπορεί να επιτευχθεί, μεταξύ άλλων, και μέσα από μια οργανωμένη έκθεση. Ήδη αρκετές αντιπροσωπείες έχουν δηλώσει συμμετοχή και αναμένουμε πως θα παρουσιαστούν περισσότερες από 20 μάρκες μοτοσικλετών. Η σημασία της έκθεσης πρώτα απ’ όλα για τους εισαγωγείς αλλά και για το κοινό που θα την επισκεφθεί, είναι τεράστια».

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ότι νέο υπάρχει στην αγορά μοτοσικλέτας και scooter και να ενημερωθούν για ότι έχει να κάνει με αξεσουάρ, λιπαντικά και ανταλλακτικά μοτοσικλετών.

Για πληροφορίες για εκθέτες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22396999 ή στο 97631655.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.