Η αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Santa Fe νέας γενιάς, με την πρώτη παρουσίαση να τοποθετείται στον τρέχοντα μήνα. Το μεγαλύτερο από τα επιβατικά της Hyundai, αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της εταιρείας στα μοντέλα SUV

και συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία της σ’ αυτή την κατηγορία. Το Santa Fe τέταρτης γενιάς είναι ένα ισχυρό SUV με δυναμικά χαρακτηριστικά και πρωτοποριακή άνεση στο σαλόνι του.

Το Santa Fe φέρει απόλυτα την ταυτότητα των SUV της Hyundai, με σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό, στον οποίο εξωτερικά κυριαρχούν τα δίδυμα φώτα και η μάσκα-σύμβολο της εταιρείας. Εκλεπτυσμένες, δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές ενισχύουν τον χαρακτηρισμό του μοντέλου ως

το κορυφαίο της σειράς SUV. Εσωτερικά ο σχεδιασμός συνδυάζει κορυφαία ποιότητα, με οριζόντια άνεση και αυξημένη ορατότητα.

Οι εξωτερικές διαστάσεις του, κάνουν το νέο Santa Fe ακόμα πιο επιβλητικό. Με μήκος 4.770 χιλ. και πλάτος 1.890 χιλ. και με μεγαλύτερο μεταξόνιο, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες. Η Hyundai ενδιαφέρεται έμπρακτα για την άνεση και ασφάλεια των πελατών της γι’ αυτό και προσφέρει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, μέσα από την τεχνολογία SmartSense. Το πακέτο ασφαλείας περιλαμβάνει και το νέο σύστημα Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, που βοηθά τον οδηγό, σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας, προειδοποιώντας τον για οχήματα

που έρχονται από το πλάϊ, ενεργοποιώντας και τα φρένα αυτόματα. Το Safety Exit Assist αποτρέπει δυστυχήματα όταν οχήματα πλησιάζουν από πίσω, κλειδώνοντας προσωρινά τις πόρτες,για ασφαλή έξοδο των επιβατών στο χρόνο που επιβάλλεται.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Santa Fe, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.