Μετά από έξι γενιές επιτυχίας στην κατηγορία μεσαίου μεγέθους sedan, η νέα, 7η γενιά Lexus ES χαράζει ένα νέο, πιο φιλόδοξο μονοπάτι. Γνωστό για την άνεση, τη φινέτσα και τις πολυτελείς καταβολές του, το νέο ES βασίζεται σε ένα νέο αμάξωμα με πιο δυναμικό εξωτερικό σχεδιασμό για ακόμη καλύτερη οδήγηση.

Οι παραδοσιακοί αγοραστές θα βρουν το νέο ES ακόμη πιο ευρύχωρο, πιο αθόρυβο και πιο ασφαλές, ενώ στη νέα γενιά πελατών θα παρουσιαστεί ένα sedan με εντυπωσιακή απόδοση, κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας και υψηλού επιπέδου χειροποίητων λεπτομερειών που σπάνια βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.

Η 7η γενιά ES θα είναι η πρώτη που θα εισαχθεί στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Ακολουθεί τα χνάρια του νέου LS sedan  και του ολότελα νέου LC coupé, όσον αφορά στη φιλοσοφία σχεδιασμού, με στόχο αυτή να αποπνέει μια ποιότητα συναισθημάτων. Το εντυπωσιακό στυλ, που δημιουργήθηκε από τη χρήση μιας ολοκαίνουργιας πλατφόρμας K της Global Architecture(GA-K), θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους πελάτες της περιοχής σε συνδυασμό πάντα με μια πιο ελκυστική οδηγική εμπειρία και ακόμη υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Η γκάμα θα περιλαμβάνει το ES 300h, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2018, με ένα νέο υβριδικό σύστημα αυτόματης φόρτισης, μαζί με τα μοντέλα βενζινοκινητήρων ES 200, ES 250 και ES 350 που θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο του 2018.

LeΗ Lexus έφτασε τις 75.000 πωλήσεις στην Ευρώπη το 2017,  σημειώνοντας σημαντική αύξηση για 4ο συνεχόμενο έτος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω αριθμός είναι ο υψηλότερος μέχρι στιγμής. Το νέο sedan Lexus ES θα αποτελέσει βασικό μοντέλο της σειράς, συμβάλλοντας έτσι στον στόχο της Lexus να φτάσει τις 100.000 πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον χρόνο στην Ευρώπη έως το 2020.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.