Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Jeep και το συγκρότημα των Rolling Stones συνεχίζουν τη συνεργασία τους. Μια συνεργασία μεταξύ δύο θρύλων που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζεται και φέτος στην περιοδεία του συγκροτήματος με την ονομασία «No Filter». Η φετινή Ευρωπαϊκή Περιοδεία του συγκροτήματος που ξεκινά από το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου και θα διασχίσει πολλές πόλεις της Ευρώπης μέσα από 14 συναυλίες. Κατά τη διάρκεια του «Rolling Stones On Tour 2018», τα μέλη της μπάντας θα μετακινούνται με το καινούργιο Compass. Για περισσότερα από 75 χρόνια η Jeep αποτελεί συνώνυμο της αυτοκινητιστικής ελευθερίας και ανακάλυψης και δεν σταματά να επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των SUV που η ίδια δημιούργησε. Μια ιστορία συνώνυμη με την ιστορία και τη μουσική των Rolling Stones, που έφερε την επανάσταση στην ροκ σκηνή και συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια fans.


Πέραν της μουσικής των Rolling Stones που θα απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι στις συναυλίες, θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία που προσφέρει η Jeep, μέσω διάφορων εκδηλώσεων, με τις οποίες θα έρθουν πιο κοντά με τα SUV της φίρμας. Πρωταγωνιστής στη σκηνή αλλά και τα εντυπωσιακά venues των συναυλιών των Rolling Stones, το Jeep Compass, το νέο premium SUV της Jeep.
Με την πρόσφατη παρουσίαση του ολοκαίνουριου Compass η Jeep προχώρησε στην ολοκλήρωση της γκάμας της με ένα μοντέλο που τοποθετείται στην πιο αναπτυσσόμενη κατηγορία παγκοσμίως, αυτή των compact SUV. ο μήκους 4,4 m Compass καλύπτει θαυμάσια το κενό ανάμεσα στα Renegade και Cherokee, βάζοντας στο στόχαστρο την παρέα των premium μοντέλων της κατηγορίας C-SUV

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.