Σημείωσε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στις private πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο:

Unicars_Combo LogoΠαρά τη συνεχιζόμενη πτωτική τάση της αγοράς αυτοκινήτου στην Κυπριακή αγορά, η εταιρεία Unicars συνεχίζει να αυξάνει τα μερίδια της με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Έχοντας στο Brand portfolio της, τις μάρκες Volkswagen, Audi, Seat και Skoda, η Unicars κατάφερε το μήνα Αύγουστο να βρεθεί στην πρώτη θέση των πωλήσεων private αυτοκινήτων με ένα μερίδιο που έφτασε το 22,28%. Αριθμοί που αποδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της με συνέπεια.

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι πως για δεύτερο συνεχόμενο μήνα τα μοντέλα της Audi βρίσκονται στην κορυφή της premium κατηγορίας στην Κυπριακή αγορά. Η καταξιωμένη γερμανική μάρκα βρίσκεται στην πρώτη θέση τον Αύγουστο με ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 5,1%. Τα πετυχημένα μοντέλα Q2, το νέο Q3, Q5, το νέο A1 αλλά και η ναυαρχίδα Q8 έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους καταναλωτές καθώς ανταποκρίνονται επάξια στις αυξημένες και ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.

Η Volkswagen εξακολουθεί να διαγράφει την ανοδική της πορεία που ξεκίνησε από τα τέλη του 2018! Για το πρώτο οκτάμηνο του 2019 κατέχει μερίδιο αγοράς 9,72% σημειώνοντας αύξηση σχεδόν 40% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό! Επιπροσθέτως τα άκρως πετυχημένα μοντέλα T-Roc, Tiguan, το νέο T-Cross αλλά και το ανανεωμένο Touareg συνθέτουν μία πλήρη γκάμα ικανή να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση.

Στη συνολική θετική εικόνα της Unicars συμβάλλουν και τα μοντέλα της Seat. Σε σύγκριση με τους πρώτους οκτώ μήνες του 2018, η εταιρεία παρουσιάζει μια εντυπωσιακή αύξηση μεριδίου αγοράς σχεδόν 30%. Τα εξαιρετικά δημοφιλή Arona και Ateca προσελκύουν το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών αποδεικνύοντας τον δυναμισμό της μάρκας.

Τα αγαπημένα SUV της Skoda εδραιώθηκαν πλέον στη συνείδηση του Κύπριου αγοραστή με τις πωλήσεις τους να σημειώνουν σταθερά σημαντικά νούμερα! Το εντυπωσιακό Karoq αλλά και το ευρύχωρο Kodiaq εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον όσων επιζητούν άνετους χώρους, επιδόσεις, αλλά και 7 θέσεις!

Η Unicars πιστή στις αρχές και στις αξίες που την καθιέρωσαν στην συνείδηση του Κυπριακού αγοραστικού κοινού, δεσμεύεται να εξακολουθήσει να προσφέρει ποιοτικά αυτοκίνητα καθώς και αναβαθμισμένες after sales υπηρεσίες στους καταναλωτές της οδηγώντας με ασφάλεια και υπευθυνότητα τις ξεχωριστές δικές τους ιστορίες.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.