Η εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd, επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων της Porsche A.G. στην Κύπρο, ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε το πρόγραμμα πιστότητας πελατών «Porsche Excellence in Service», αυτό θα παραταθεί μέχρι την 1η Ιουνίου. Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, που ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου, αφορούσε τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Porsche για ένα δωρεάν τεχνικό έλεγχο στα αυτοκίνητα τους. Παράλληλα, με τη λήξη αυτής της περιόδου ο έλεγχος αυτός θα συνεχίσει να προσφέρεται από την A.I.Motokinisi στην τιμή των 70 ευρώ (+ΦΠΑ).

Όπως είναι ήδη γνωστό το πελατών «Porsche Excellence in Service» περιλαμβάνει έλεγχο 33 συνολικά σημείων αλλά και ειδικές παροχές και προνόμια στους πελάτες, όπως:

– Δωρεάν εγγραφή κατά την περίοδο της προσφοράς  (12 Μαρτίου  – 11 Μαΐου)

– Έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 0 μέχρι 4 χρόνων

– Έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 4+ μέχρι 8 χρόνων

– Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 8 και άνω

– Έκπτωση μέχρι 15% στα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ του Porsche Drivers Selection – – Έκπτωση μέχρι 20% στα αξεσουάρ αυτοκινήτου, «Tequipment»

 

Το Porsche Center Cyprus διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό με τακτικές εκπαιδεύσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Άλλωστε, αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Porsche. Επίσης, όλο το προσωπικό εξυπηρέτησης ακολουθεί ειδικά προγράμματα πιστοποίησης, διεθνών προδιαγραφών, για να είναι πάντα έτοιμο να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις. Με αυτό τον τρόπο όλες οι επιδιορθώσεις πραγματοποιούνται με τα υψηλότερα πρότυπα και στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονα και εγκεκριμένα από την Porsche A.G. διαγνωστικά μηχανήματα και χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά  Porsche.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 77771911

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.