Σε μια καθόλα επιτυχημένη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της A.I.Motokinisi Ltd, εισαγωγείς των θρυλικών μοτοσικλετών Harley-Davidson, παραδόθηκε η H-D Forty-EightTM Special στον τυχερό του 2018 European Bike Week. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Βαλάντης Παύλου ήταν ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης του 21ου European Bike Week που έγινε στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα, 30 ιδιοκτήτες Harley-Davidson από την Κύπρο έλαβαν μέρος στο ετήσιο European Bike Week που φέτος γιόρτασε την 21η του επέτειο αλλά και τα 115 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας. Παράλληλα, το Harley Owners Group (H.O.G) γιόρτασε και τα 35α του γενέθλια. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανοικτή συνάντηση μοτοσικλετιστών στον κόσμο όπου φέτος οι αναβάτες ξεπέρασαν τις 100 χιλιάδες!. Η Κυπριακή ομάδα έκανε ένα ταξίδι έξι χιλιάδων χιλιομέτρων στο Faaker-See της Αυστρίας και πίσω στην Κύπρο. Μια διαδρομή γεμάτη περιπέτεια, συγκινήσεις και αδρεναλίνη. Έτσι ακριβώς όπως και ο χαρακτήρας μιας Haley-Davidson. Όπως κάθε χρόνο, στο σημείο συνάντησης των ιδιοκτητών Harley, διοργανώνεται ένα μεγάλο φεστιβάλ που φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε τις 120 χιλιάδες. Εκεί, στις όχθες της Λίμνης Faak στην Carinthia της Αυστρίας, και σε μια έκταση 40,000 τετραγωνικών μέτρων στήθηκε το Harley Village όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μοντέλα της εταιρείας για το 2019, να συντηρήσουν τις μοτοσικλέτες τους εν μέσο διασκέδασης και μουσικής. Όμως, το φινάλε επεφύλαξε και μια μεγάλη έκπληξη για την Κυπριακή ομάδα. Ο Βαλάντης Παύλου ήταν ο μεγάλος τυχερός της καθιερωμένη κλήρωση για μια ολοκαίνουρια μοτοσικλέτα, που στην περίπτωση ήταν μια Harley-Davidson Forty-EightTM Special. Στην εκδήλωση που έγινε στη Λευκωσία ο Βαλάντης είχε την ευκαιρία να παραλάβει την μοτοσικλέτα στην παρουσία δεκάδων μελών του HOG Cyprus Chapter #9162 αλλά και πολλών άλλων φίλων της μάρκας.

Σε ομιλία του ο Ιάκωβος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής της Harley-Davidson στην Κύπρο, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ταξίδι έξι χιλιάδων χιλιομέτρων τελειώνει εδώ. Ένα ταξίδι που ζήσαμε στο έπακρο και, όχι μόνο απολαύσαμε, αλλά και γυρίσαμε πίσω στην πατρίδα με το «τρόπαιο» ανάμεσα σε άλλους 70 χιλιάδες «Χαρλεάδες» από όλο τον κόσμο. Μπορεί να κουραστήκαμε αλλά όπως λέει και ένα διάσημο σλόγκαν της Harley… «Δεν μπορείς να αγοράσεις ευτυχία, αλλά μπορείς να αγοράσεις μια Harley-Davidson που λίγο-πολύ είναι το ίδιο!»

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η φετινή Κυπριακή συμμετοχή ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μέλους του HOG Cyprus Chapter #9162 Μίμη Λοίζου που «έφυγε» πριν μερικούς μήνες.

Ήδη η Harley-Davidson Κύπρου και το HOG Cyprus Chapter #9162 ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το 22ο European Bike Week του 2019 που θα διεξαχθεί από τις 3-8 Σεπτεμβρίου.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.