Mια συλλεκτική Harley – Davidson

Fat Boy 30th Anniversary

H-D FAT BOY 30TH ANNIVERSARYΗ Harley-Davidson με αφορμή της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κυκλοφορία της Fat Boy στην αγορά, τιμά την θρυλική μοτοσυκλέτα με την παρουσίαση της Fat Boy® 30th Anniversary. Μία ανανεωμένη επετειακή έκδοση που διαθέτει σκούρα φινιρίσματα και πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και τον κατάμαυρο κινητήρα Milwaukee-Eight® 114. Η συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει σε μόλις 2.500 μοτοσυκλέτες παγκοσμίως, με την κάθε μια να φέρει το σειριακό αριθμό της σε ειδική πλάκα που έχει τοποθετηθεί στο ρεζερβουάρ.

Το Fat Boy® 30th Anniversary εμπνέεται από τον αντίκτυπο που δημιούργησε, το επιβλητικό μοντέλο μέσα στις τρεις τελευταίες δεκαετίες, με μια τολμηρή προσαρμογή σκούρων φινιρισμάτων που συνδυάζονται με την μονοχρωμία Vivid Black. Προσαρμογές τόσο στους τροχούς αλουμινίου όσο και στον κατάμαυρο κινητήρα Milwaukee-Eight 114 που διαθέτει μαύρα γυαλιστερά καπάκια και διακριτικά μπρούντζινα καπάκια εκκεντροφόρου και χρονισμού βαλβίδων. Επίσης, η εξάτμιση είναι χρώματος Black Onyx, το οποίο είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει το χρώμιο σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Λεπτομέρειες που κάνουν το Fat Boy 30th Anniversary να ξεχωρίζει από το αρχικό μοντέλο των 90s.

H-D FAT BOY 30TH ANNIVERSARYΒασισμένη στην πλατφόρμα Harley-Davidson® Softail® που παρουσιάστηκε το 2018, η Fat Boy επαναπροσδιορίζει τον θρύλο, με επιβλητική εμφάνιση, ανανεωμένη όψη και έντονη προσωπικότητα. Το 160 χιλιοστών μπροστινό ελαστικό συνδυάζεται με ένα χαρακτηριστικό πίσω ελαστικό 240 χιλιοστών που προσδίδει εργοστασιακό στυλ custom. Ο σκελετός και οι αναρτήσεις Softail συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από ακαμψία και χαμηλό βάρος, συμβάλλοντας σε ευελιξία και λειτουργικότητα που ξεπερνά τις προσδοκίες, ακόμη και των πιο απαιτητικών αναβατών cruiser.

Ο κινητήρας Milwaukee-Eight 114 V-Twin, που είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας των μοντέλων Softail, παρέχει εκπληκτικές επιδόσεις με την κλασική εμφάνιση και τον χαρακτηριστικό ήχο της Harley-Davidson. Ο τρόπος τοποθέτησης του κινητήρα ενισχύει ακόμη περισσότερο την ακαμψία του πλαισίου.

H-D FAT BOY 30TH ANNIVERSARYΗ Fat Boy παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1989 ως μοντέλο του 1990. Είχε σχεδιαστεί από τους θρυλικούς σχεδιαστές της Harley-Davidson, Willie G. Davidson και Louie Netz και συνδύαζε μια φρέσκια σύγχρονη εμφάνιση με κλασικές στυλιστικές γραμμές της Harley-Davidson. Ο Davidson σχεδίασε το φτερωτό λογότυπο του ρεζερβουάρ, που από τότε αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του Fat Boy.

Το 1991, η Harley-Davidson Fat Boy έκανε την εντυπωσιακή του είσοδο στην τέχνη, με την εμφάνισή του στην ταινία “Terminator 2: Judgment Day,” όπου ο πρωταγωνιστής Arnold Schwarzenegger εμφανίζεται να την οδηγεί στους δρόμους του Λος Άντζελες, σε μια δραματική σκηνή καταδίωξης. Το μοντέλο δέχτηκε τακτικές στυλιστικές αναβαθμίσεις μέχρι το 2018, όπου και παρουσιάστηκε η νέα Fat Boy που διέθετε το νέας σχεδίασης πλαίσιο Softail και τον κινητήρα Milwaukee-Eight. ΗFat Boy παραμένει μια από τις πιο επιβλητικές μοτοσυκλέτες στη γκάμα μοντέλων της Harley-Davidson.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.