Μόλις σε τέσσερα χρόνια αφότου το Outlander PHEV πέρασε στην Ευρωπαϊκή αγορά, κατάφερε να διαθέσει συνολικά 100.000 μονάδες. Την ανακοίνωση για τον σημαντικό αυτό αριθμό έκανε πριν μερικές μέρες η Mitsubishi Motors Corporation. Το Outlander PHEV αρχικά κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό Ευρωπαϊκών χωρών και πολύ γρήγορα κέρδισε την αναγνώριση, φέρνοντας νέα δεδομένα στην Ευρωπαϊκή κατηγορία των SUV. Το Νοέμβριο του 2015  ξεπέρασε τον αριθμό/ορόσημο των 50.000 μονάδων και έγινε το δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό όχημα τις χρονιές 2015, 2016 και 2017. Μια επιτυχία στην οποία συντελεί και η συνεχής εξέλιξη του μοντέλου. Παρά την συνεχώς αυξανόμενη πίεση του ανταγωνισμού σε αυτή την αναπτυσσόμενη κατηγορία, το Outlander PHEV διατήρησε την πρώτη θέση σε Βρετανία, Νορβηγία και Ισπανία κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς  2017.

Από το 2013 όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, το Outlander PHEV αγαπήθηκε από το ευρύ Ευρωπαϊκό κοινό, συνδυάζοντας τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της Mitsubishi σε ένα ελκυστικό πακέτο χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, κορυφαίας ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, εξελιγμένης τετρακίνησης (με Super-All Wheel Control), αποδοτική διάταξη χώρων, άριστη αξιοπιστία και χαμηλό λειτουργικό κόστος. Και όλα αυτά σε αγορές με υψηλό ανταγωνισμό από εγχώριες μάρκες όπως η Σουηδία ή η Γερμανία.

Χάρη στην ακόμα μοναδική αρχιτεκτονική του (εμπρός ηλεκτροκινητήρας, πίσω ηλεκτροκινητήρας) παρέχει άμεσα οφέλη στους Ευρωπαίους αγοραστές, όπως το μικρότερο βάρος (για ενεργειακή απόδοση), απλούστερη διάταξη χώρων, απόλυτα ομαλή λειτουργία ενώ μπορεί να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με πλήρες φορτίο, με  μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2.

Το μοντέλο έχει ήδη στη διάθεση του σημαντικά βραβεία, όπως για παράδειγμα το πιο οικολογικό Compact-SUV στη Γερμανία από το «Auto Test Sieger in Gruen» αλλά και διακρίσεις από ταα περιοδικά «Auto Test» και «Oekotrend» κατά το 2015, 2016 και 2017. Παράλληλα, ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η Ιαπωνική αποστολή στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή το 2015 στο Παρίσι.

Το Outlander PHEV θεωρείται τεχνολογική ναυαρχίδα της MMC, ενώ η plug-in υβριδική, ηλεκτρική αρχιτεκτονική του αποτελεί βασικό στοιχείο της προϊοντικής στρατηγικής της εταιρείας. Και σε μία εποχή έντονων συζητήσεων στην Ευρώπη για το μέλλον του Diesel και γενικότερα, τη θέση και το ρόλο του αυτοκινήτου στην κοινωνία, αυτό το ορόσημο των 100,000 μονάδων δικαιώνει τη φιλοδοξία της Mitsubishi Motors να προσφέρει νέες προτάσεις για όσους θέλουν να ηγούνται των εξελίξεων.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.