Δεν είναι τυχαίο που η Ford αναδείχθηκε και το 2017 σαν η Νο.1 Μάρκα Επαγγελματικών Οχημάτων στην Ευρώπη. Με ισχυρή παρουσία στην κατηγορία ελαφρών φορτηγών και πλούσια διαθέσιμη γκάμα μοντέλων, η Ford πέτυχε και πάλι αξιοσημείωτες επιδόσεις πωλήσεων στην Ευρώπη. Η επιτυχία φαίνεται και από τις μικρές ιστορίες πελατών της Ford που αποδεικνύουν την ανωτερότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει ένα εμπορικό της Ford. Αυτό δηλαδή που θέλει ένας επαγγελματίας από το αυτοκίνητο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός ταξί James Foley από την Ιρλανδία, αφού έφτασε τα 999,999 χιλιόμετρα με το Tourneo Connect του αντιμετώπισε «πρόβλημα» με το οδόμετρο του οχήματος του. Το όργανο στο ταμπλό δεν είχε ακόμη ένα ψηφίο για να γράψει το ένα εκατομμύρια χιλιόμετρα και να μην γυρίσει στο μηδέν αυτόματα. Αυτό ήταν και το πρώτο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο James από την μέρα που αγόρασε το εφταθέσεο όχημα του για να μεταφέρνει κόσμο στην περιοχή Carlow-Kilkenny της Ιρλανδίας, πριν από δέκα χρόνια. Ευτυχώς για τον ίδιο, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Ford του Boland’s στο Wexford του «γύρισε» τα ρολόγια δωρεάν. Και αυτό μετά που κάλυψε, σε συνολική απόσταση, 25 φορές τον πλανήτη μας.

«Πιστεύω πως το αυτοκίνητο δεν θα έχει πρόβλημα να καλύψει ακόμη ένα εκατομμύριο», δήλωσε ο James, ο οποίος φανέρωσε και το μυστικό του πως κατάφερε να φέρει το αυτοκίνητο μέχρι εδώ χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο από το πρόγραμμα της δουλειάς του. Και φυσικά το μυστικό ήταν η αξιοπιστία του αυτοκινήτου του και το πολύ καλό συνεργείο του.

Το ολοκαίνουργιο μας Tourneo προσφέρεται τώρα με πιο οικονομικούς κινητήρες και τεχνολογία αιχμής όσον αφορά την άνεση και την ασφάλεια του επαγγελματία.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η κυριαρχία της Ford στο χώρο των επαγγελματικών αυτοκινήτων επεκτείνεται και στην Κύπρο. Το 2017 η Ford και η Michaels Automotive βρέθηκαν στην πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά από το δεύτερο. Τα 825 εμπορικά οχήματα που διέθεσε αποτέλεσαν το 39.4% της αγοράς, τη στιγμή που ο δεύτερος διαθέτει ένα ποσοστό μόλις 9%.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.