Ο  Όμιλος Πηλακούτα ενημερώνει τους πελάτες του ότι, στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοίνωσε η πολιτεία, προγραμματίζεται επανέναρξη λειτουργίας των εταιρειών του από σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου, με το ελάχιστο απαραίτητο προσωπικό.

Ειδικά για τα συνεργεία του Ομίλου διευκρινίζεται ότι, προκειμένου να διασφαλιστεί, σε επείγουσες περιπτώσεις, η τεχνική υποστήριξη των οχημάτων των πελατών, τα συνεργεία θα στελεχώνονται μόνο από μηχανικούς ασφαλείας. Τονίζεται πως θα παρέχονται τεχνικές υπηρεσίες αποκλειστικά για έκτακτες σοβαρές περιπτώσεις. Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος εφαρμόζει με αυστηρότητα όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων και των πελατών του.

Μέσα στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει ο τόπος και η κοινωνία μας, με συνακόλουθες επιπτώσεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλό επίπεδο υποστήριξης και εξυπηρέτησης που ζητούν, εφόσον αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα. Πάντα με κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία της υγείας.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.