Ο  Όμιλος Πηλακούτα ενημερώνει τους πελάτες του ότι, στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοίνωσε η πολιτεία, προγραμματίζεται επανέναρξη λειτουργίας των εταιρειών του από σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου, με το ελάχιστο απαραίτητο προσωπικό.

Ειδικά για τα συνεργεία του Ομίλου διευκρινίζεται ότι, προκειμένου να διασφαλιστεί, σε επείγουσες περιπτώσεις, η τεχνική υποστήριξη των οχημάτων των πελατών, τα συνεργεία θα στελεχώνονται μόνο από μηχανικούς ασφαλείας. Τονίζεται πως θα παρέχονται τεχνικές υπηρεσίες αποκλειστικά για έκτακτες σοβαρές περιπτώσεις. Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος εφαρμόζει με αυστηρότητα όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων και των πελατών του.

Μέσα στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει ο τόπος και η κοινωνία μας, με συνακόλουθες επιπτώσεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλό επίπεδο υποστήριξης και εξυπηρέτησης που ζητούν, εφόσον αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα. Πάντα με κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία της υγείας.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.