Κόβει την ανάσα το βίντεο/παρουσίασης του νέου Range Rover Sport (Video)

Η τρίτη γενιά του πολυτελούς SUV επιδόσεων της Land Rover είναι η πιο τεχνολογικά προηγμένη και ικανή στην ιστορία του μοντέλου. Το νέο Range Rover Sport διαθέτει πληθώρα τεχνολογιών χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο συνδυασμό τεχνολογιών πλαισίου που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε ένα Land Rover.

Range Rover Sport 2022 LAND ROVER CYPRUS CHAR PILAKOUTASTo βίντεο που παρουσίασε η εταιρεία κατά την χθεσινή παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς του RR Sport πραγματικά κόβει την ανάσα! Ένα βίντεο που φανερώνει τις δυνατότητες της εταιρείας και το μέγεθος της τεχνολογίας στα αυτοκίνητα της Land Rover σε εκτός δρόμου διαδρομές. Πιο συγκεκριμένα το νέο Range Rover Sport ανέβηκε στο φράγμα Karahnjukar της Ισλανδίας και διέσχισε τον υπερχειλιστή του φράγματος. Οποιοδήποτε λάθος ή αστοχία τότε ένας γκρεμός βάθους 90 μέτρων περίμενε το Range Rover Sport!.  Η επίσημη οδηγός κασκαντέρ των ταινιών του James Bond, Τζέσικα Χόκινς, βρισκόταν πίσω από το τιμόνι καθώς το νέο Range Rover Sport μας δείχνει το κράτημα, την πρόσφυση, τις επιδόσεις και την ψυχραιμία του, ολοκληρώνοντας την τελευταία από μια σειρά προκλήσεων για το SUV της Land Rover.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της LAND ROVER

Συγκεκριμένα η Τζέσικα Χόκινς δήλωσε: «Η δύναμη του νερού που ρέει κάτω από τον υπερχειλιστή κόβει την ανάσα. Η οδήγηση σε αυτό γνωρίζοντας ότι μια πτώση 90 μέτρων περίμενε πίσω μου στο κάτω μέρος της πλαγιάς, αν τα πράγματα πήγαιναν στραβά, έκανε αυτή την πιο απαιτητική διαδρομή που έχω κάνει ποτέ. Παρά την απότομη κλίση και τα ορμητικά νερά, το Range Rover Sport το έκανε να φαίνεται εύκολο. Η πρόσφυση, η ψυχραιμία και η κορυφαία τεχνολογία του ενέπνευσαν τόση αυτοπεποίθηση που μπόρεσα να απολαύσω όλη την εμπειρία.»

Τα προηγούμενα επιτεύγματα του Range Rover Sport περιλαμβάνουν την ανάβαση το φημισμένο Pikes Peak με ρεκόρ κατηγορίας, την πρώτη καταγεγραμμένη διάσχιση της ερήμου «Empty Quarter» στην Αραβική Χερσόνησο και μια ανάβαση των 999 σκαλοπατιών στην Πύλη του Ουρανού στην Κίνα, το 2018.

Δείτε το βίντεο εδώ:

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK