Μεγάλος Διαγωνισμός! Κέρδισε πλούσια δώρα BMW M!

🔥 🔥 ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 🔥🔥

Οι Βαυαροί γιορτάζουν… 50 χρόνια BMW M! Απόκτησε νέο επετειακό λογότυπο και η BMW Cyprus, θα μοιραστεί μαζί σας “M” δώρα!

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα PUMA M Motorsport Cap, BMW M Collection Power Bank και PUMA BMW M Motorsport Backpack!

👉 Εάν έχεις «λαϊκ» τις σελίδες BMW Cyprus και autokinito.com.cy, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπεις στην κλήρωση ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, είναι να κάνεις comment ένα φίλο/φίλη σου στα σχόλια! 😎

Ο Διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή 16/09/2022 και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από το post του διαγωνισμού στις σελίδες του autokinito.com.cy και της BMW Cyprus, στο Facebook, στις 16/09/2022 η ώρα 16:00. Οι τυχεροί θα παραλάβουν τα δώρα τους, από τους εκθεσιακούς χώρους της BMW Cyprus στη Λευκωσία!

ΚΑΛΕΣ “M” ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!

Πατήστε πιο κάτω για να λάβετε συμμετοχή!

Όροι και προϋποθέσεις:

1
2
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.