Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της Unicars στην αγορά αυτοκινήτου και το 2021

Το 2021 αποτέλεσε άλλη μία πετυχημένη χρονιά για την Unicars καθώς επιβεβαιώθηκε τόσο η κυριαρχία της σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς όσο και ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην εγχώρια αγορά.

Audi Q4 50 e-tron quattro

Η Unicars, ως πρωτοπόρος εταιρεία και στην ηλεκτροκίνηση, πέτυχε να σημειώσει σημαντικές πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κύπρο βάζοντας ισχυρά θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ID.3 και ID.4 έχουν μερίδιο αγοράς 63,63% στην κατηγορία τους ενώ το Audi e-tron είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία του! Τα ηλεκτρικά μοντέλα Volkswagen ID.3 & ID.4, Audi e-tron, Q4 e-tron, e-tron GT και Skoda Enyaq έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις των αγοραστών και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην νέα εποχή της αυτοκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Η Unicars, παράλληλα,  συνεχίζει να υλοποιεί σταθερά το στρατηγικό της πλάνο για την ηλεκτροκίνηση που περιλαμβάνει, την συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού της προσωπικού, την υλοποίηση σεμιναρίων για οργανισμούς, την δημιουργία ιδιόκτητου δικτύου φορτιστών σε κεντρικά σημεία για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων, την περαιτέρω αναβάθμιση των σημείων εξυπηρέτησης των πελατών της ώστε να απολαμβάνουν σύγχρονες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

SKODA ENYAQ iV - unicars skoda cyprusΣτην κατηγορία compact SUV, η Unicars είχε συνολικό μερίδιο αγοράς 30,12% αναδεικνύοντας την κυριαρχία της με τα Volkswagen T-Roc και T-Cross αλλά και το Skoda Kamiq να κλέβουν τις εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το Volkswagen T-Roc σημείωσε αύξηση 25,21% στο μερίδιο αγοράς του σε σχέση με το 2020 και έτσι με 14,9% κατέκτησε την κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ενώ και το Skoda Kamiq, αύξησε το μερίδιο αγοράς του κατά 28% αποδεικνύοντας την δυναμική του.

Μία ακόμα πρωτιά για τις μάρκες τις Unicars σημειώθηκε στην κατηγορία A Hatchback όπου κυριαρχούν με μερίδιο αγοράς 30,06% και αύξηση κατά 45,78% σε σχέση με το 2020. Πρωταγωνιστές της κατηγορίας αναδεικνύονται το Volkswagen Golf με αύξηση στο μερίδιο αγοράς του κατά 28,37% και το Audi Α3 με αύξηση 300% στο μερίδιο αγοράς. Παράλληλα, θα πρέπει να γίνει αναφορά και στα υπόλοιπα μοντέλα της Unicars που και αυτά σημείωσαν αύξηση στα μερίδια αγοράς τους και συνέβαλαν καθοριστικά στην κυριαρχία της Unicars στην αγορά του αυτοκινήτου. Το Audi Q5, ένα flagship μοντέλο της μάρκας, σημείωσε αύξηση 20,97% στο μερίδιο αγοράς σε σχέση με το 2020 αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη προτίμηση που έχουν οι αγοραστές στο συγκεκριμένο premium SUV. Το 2021 αποτέλεσε άλλη μία χρονιά επιτυχημένης παρουσίας της Audi με σημαντική αύξηση στο μερίδιο αγοράς της 7,9% σε σχέση με το 2020.

Unicars LogoΤο πλέον πετυχημένο μοντέλο της Skoda, το Octavia έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους αγοραστές, σημειώνοντας θεαματική αύξηση στο μερίδιο αγοράς του συγκριτικά με το 2020. Η απόλυτα πετυχημένη και ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων της Skoda, βοήθησε στην περαιτέρω διείσδυση της μάρκας στην Κυπριακή αγορά που αποτυπώνεται στο αυξημένο μερίδιο αγοράς κατά 17,4% σε σχέση με το 2020.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK