Νικήτρια του βραβείου COMPANYBEST 2020 η ŠKODA AUTO

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη κριτική επιτροπή αυτοκινήτων της Ευρώπης AUTOBEST απένειμε στην ŠKODA AUTO το βραβείο «COMPANYBEST 2020». Οι διεθνείς δημοσιογράφοι από 32 χώρες αναγνώρισαν την ισχυρή ανάπτυξη της Τσέχικης μάρκας σε πολλές διεθνείς αγορές καθώς και την εφαρμογή καινοτόμων ιδεών στην παραγωγή των μοντέλων της.

SKODA COMPANY BEST unicars skoda cyprus autobestΕκτός από το έργο ψηφιοποίησης «dProduction» στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Kvasiny, η κριτική επιτροπή έλαβε υπόψη επίσης την παράλληλη παραγωγή οχημάτων MQB και MEB στην ίδια γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο στην Mladá Boleslav. Η τελετή απονομής των νικητών, η οποία είχε ανακοινωθεί τον Νοέμβριο του 2020, αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19 και πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στη Βαρκελώνη. Στο μεγάλο ετήσιο Gala, που γιόρτασε φέτος την 20η του επέτειο, παρευρέθηκε ο Tomáš Kotera, επικεφαλής εταιρικών και εσωτερικών επικοινωνιών της ŠKODA AUTO για να λάβει το βραβείο εκ μέρους της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή «AUTOBEST» που αποτελείται από δημοσιογράφους του αυτοκινήτου εκπροσωπώντας 32 ευρωπαϊκές χώρες επαίνεσε την ŠKODA AUTO για την αύξηση του μεριδίου της αγοράς της σε πολλές διεθνείς αγορές. Μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι εξήραν επίσης τον ελκυστικό σχεδιασμό των μοντέλων της, την προσοχή στον πελάτη, την επέκταση της γκάμας των μοντέλων αλλά και τις πρακτικές ιδέες «Simply Clever» που χαρακτηρίζουν τη μάρκα.

SKODA COMPANY BEST unicars skoda cyprus autobestΕπιπλέον, η ŠKODA AUTO εντυπωσίασε την επιτροπή με την πρωτοποριακή ιδέα παραγωγής της στο κεντρικό εργοστάσιο στη Mladá Boleslav, όπου παράγει τα μοντέλα OCTAVIA και KAROQ με βάση το Modular Transverse Toolkit (MQB) και το ENYAQ iV, το οποίο βασίζεται στο Modular Electrification Toolkit (MEB), παράλληλα και με πλήρη ευελιξία την ίδια γραμμή παραγωγής. Επιπλέον, o AUTOBEST βράβευσε το έργο ψηφιοποίησης χωρίς την χρήση χαρτιού, «dProduction», το οποίο καθοδηγεί τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Τσεχίας στο Kvasiny μέσω των σταδίων παραγωγής, τεκμηρίωσης και ποιοτικού ελέγχου.

Η ŠKODA AUTO ήταν επίσης μεταξύ των βραβευθέντων το 2019 με τον ψηφιακό βοηθό ‘Laura’, λαμβάνοντας το βραβείο ‘SMARTBEST’ ως καινοτομία της χρονιάς για την αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και τεχνητής νοημοσύνης.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.