Η Unicars στηρίζει τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας

Unicars

Η UNICARS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣH Unicars με υψηλό το αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πιστή στις αξίες της και πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο της, αυτό το καλοκαίρι  συνεχίζει το κοινωνικό της έργο,  στηρίζοντας τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLKSWAGEN

Το Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας, γνωστό για το έργο του, συνεχίζει και το καλοκαίρι τη λειτουργία του, στηρίζοντας έτσι τα  ξεχωριστά αυτά παιδιά και τις οικογένειες τους μέσα από αξιέπαινα προγράμματα, τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων τους αναπτυξιακούς τομείς της αυτομέριμνας, κοινωνικοποίησης, επικοινωνίας, κίνησης και της γνωστικής ικανότητας.

Η Unicars, αναλογιζόμενη το σημαντικό έργο που επιτελεί το Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας σε παιδιά  με αυτισμό, μαθησιακά προβλήματα, νοητική υστέρηση κ.α., καθώς και στις οικογένειες τους, μέσα από το δίκτυο #SupportCY, στηρίζει την καλοκαιρινή φοίτηση αριθμού παιδιών, προσφέροντας έτσι την ελάχιστη οικονομική ανακούφιση στις οικογένειες αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Η κυρία Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars, δήλωσε: “Η Unicars έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής ευθύνης και διαχρονικά βρίσκεται ενεργή και πάντα δίπλα στην κυπριακή κοινωνία, αφουγκραζόμενη τα προβλήματα της και προσπαθώντας να προσφέρει τα μέγιστα, με στόχο της ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα που μέσα από αυτή την ενέργεια στηρίξαμε τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας”.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.