Η Unicars κυρίαρχος στα compact SUVs

Σε κυρίαρχη δύναμη στην κατηγορία των compact SUVs εξελίσσεται η Unicars. Στο πλέον ταχύτατο αναπτυσσόμενο segment, τα T-Cross και T-Roc δείχνουν να καλύπτουν πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις των καταναλωτών και αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές δίχως αντίπαλο.

Volkswagen T-RocΣτην συγκεκριμένη κατηγορία η εταιρεία κατάφερε να πετύχει μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης τους 40,54% διαθέτοντας συνολικά 416 compact SUV μοντέλα. Επίδοση που ανέβασε το μερίδιο αγοράς της Unicars στη σημαντικότερη κατηγορία της αγοράς στο 29,1%.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Ειδικότερα το T-Roc βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας των Compact SUV αφού διέθεσε 209 οχήματα κατά το 2021, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις του σε σχέση με το 2020. Αύξηση της τάξης του 23,14% πέτυχε και το VW T-Cross, μοντέλο που βρίσκεται στη βάση της γκάμας των SUV της μάρκας.

Volkswagen T-CrossΠαράλληλα, το μερίδιο αγοράς της Volkswagen εκτοξεύτηκε στο 10,3% κατά τους πέντε πρώτους μήνες του 2021 παρουσιάζοντας μια αύξηση που άγγιξε το 19,76%.

Αριθμοί που αποδεικνύουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα της Unicars αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales που προσφέρει με συνέπεια η εταιρεία στους πελάτες της.

QUIZ. Πόσο Golfάκιας είσαι?

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.