Τζιωρτζής και Psaltis Auto Parts / ENEOS MOTOR OIL για έκτη χρονιά μαζί

Την ανανέωση της συνεργασίας τους και για το 2023 σφράγισαν ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και Psaltis Auto Parts / ENEOS MOTOR OIL. Δυνάμει της νέας συμφωνίας, ο Κύπριος οδηγός της Ιταλικής Academy Motorsports, που θα συμμετέχει το 2023 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα NASCAR και στην κατηγορία EuroNASCAR PRO, θα έχει ως υποστηρικτή το Νο1 λιπαντικό κινητήρων της Ιαπωνίας, ENEOS, το οποίο εισάγεται και διανέμεται στην κυπριακή αγορά αποκλειστικά από την Psaltis Auto Parts.

Vladimiros Tziortzis - ENEOS Motor Oil psaltis autoparts

«Για έκτη χρονιά,το να σε εμπιστεύεται μια διεθνώς αναγνωρισμένης φίρμας, που κατέχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς λιπαντικών,για εμένα προσωπικά είναι πολύ σημαντικό και είναι μεγάλη μου τιμή». εξηγεί ο Βλαδίμηρος και προσθέτει: «θα ήθελα να ευχαριστήσω την Psaltis Auto Parts αλλά και την ENEOS MOTOR OIL για την στήριξη και εμπιστοσύνη,σε μια χρονιά που θα με βρει στην υψηλότερη κατηγορία του πρωταθλήματος».

Την περίοδο αυτή ο Τζιωρτζής θα ακολουθήσει το πρόγραμμα δοκιμών  εξέλιξης της ομάδας,ενώ μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος το οποίο ξεκινάει από την Βαλένθια της Ισπανίας (06-07Μαΐου), ενώ θα ακολουθήσουν αγώνες στο Brands Hatch(Αγγλία),Vallelunga(Ιταλία),Most(Τσεχία),Oschersleben(Γερμανία),και Zolder(Βέλγιο).

Προσφέροντας μέσω της Psaltis Auto Parts ποιοτικά προϊόντα, η ENEOS MOTOR OIL, το Νο1 λιπαντικό κινητήρων της ιαπωνίας, έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια σημαντικό μερίδιο στην κυπριακή αγορά. Παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε πολλές μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως οι αγώνες του MotoGP.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK