H ENEOS κρατά αναμμένη τη φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων

Η ENEOS, χρυσός χορηγός των Ολυμπιακών αγώνων Τόκιο 2020, κρατά με την ενέργεια της τη φλόγα αναμμένη. Η Ιαπωνική εταιρεία έχει αναλάβει όλες τις υπηρεσίες εφοδιασμού πετρελαίου, φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας για οχήματα και εγκαταστάσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

H ENEOS ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝΟ Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της JX Nippon Oil & Energy, Yasushi Kimura, δήλωσε: «Θεωρούμε μεγάλη τιμή να υποστηρίζουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες ως Χρυσός Χορηγός του Τόκιο 2020. Η JX Nippon Oil & Energy προμηθεύει καύσιμα για οχήματα που σχετίζονται με αθλήματα και συναφείς εγκαταστάσεις με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων μας – το μεγαλύτερο της Ιαπωνίας – η JX Nippon Oil & Η Ενέργεια συμβάλλει στη δημιουργία όμορφου κλίματος, ενθουσιασμού και δυναμικής για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνητρα για αγορά ηλεκτρικών οχημάτων θα δώσει η κυβέρνηση

ENEOS - PSALTIS H ENEOS ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝΘα πρέπει να αναφέρουμε ότι η JX Nippon Oil & Energy προμήθευσε το αέριο για την Ολυμπιακή φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 1964 και την κηροζίνη για την Ολυμπιακή δάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κύπρος βρίσκεται στον πάτο της Ευρώπης όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση

Η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά, επίσημος αντιπρόσωπος των διεθνούς φήμης λιπαντικών της ΕΝΕΟS στην Κύπρο, στέλνει τις ευχές της για καλή επιτυχία στην Κυπριακή αποστολή και σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται καθημερινά στα γήπεδα του Τόκιο παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

ENEOS - PSALTIS H ENEOS ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝΗ JX Nippon Oil & Energy «ENEOS» είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία ενέργειας σε πολλούς τομείς. Ενώ η διύλιση και οι πωλήσεις προϊόντων πετρελαίου (βενζίνη, κηροζίνη, λιπαντικά κ.λπ.) αποτελούν την κύρια δραστηριότητά της, η εταιρεία εισάγει και πουλάει φυσικό αέριο και κάρβουνο ενώ προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια και υδρογόνο για τα οχήματα κυψελών καυσίμου που κυκλοφόρησαν στην αγορά τον Δεκέμβριο του 2014. Τα πρατήρια καυσίμων που φέρουν το εμπορικό σήμα της εταιρείας «ENEOS» βρίσκονται σε περίπου 11.000 τοποθεσίες στην Ιαπωνία, καθιστώντας το ως το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων ενέργειας στην Ιαπωνία. Η εταιρεία διαθέτει το υψηλότερο μερίδιο αγοράς στην χώρα με περίπου 40% των εθνικών πωλήσεων καυσίμων. Η μάρκα JX Nippon Oil & Energy είναι μέρος της ENEOS Corporation που παίρνει το όνομα της από της λέξης «ενέργεια» και το ελληνικό «νέος».

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK