Παράδοση 32 ηλεκτρικών αυτοκινήτων MG5 από την Michaels Electric Cars LTD στην Κυπριακή Κυβέρνηση

Η εταιρεία Michaels Electric Cars LTD ανακοινώνει την παράδοση 32 ολοκαίνουργιων ηλεκτρικών αυτοκινήτων MG5 στην Κυπριακή Κυβέρνηση. Αυτή η παράδοση είναι ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας και περιβαλλοντικής προστασίας της χώρας.

MICHAELS ELECTRIC CARS MG CYPRUS MG5Με αυτονομία που φτάνει μέχρι 525 χιλιόμετρα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα MG5, γνωστά για την κορυφαία τεχνολογία τους και την καινοτομία, αποτελούν μια αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες. Με την απόκτηση αυτών των οχημάτων, η Κυπριακή Κυβέρνηση ενισχύει τη δέσμευσή της για την επίτευξη μιας πιο αειφόρου και καθαρής κοινωνίας.

Οι υποδομές φόρτισης που δημιουργούνται σε ολόκληρη την Κύπρο συμβάλλουν στην προώθηση της χρήσης των ηλεκτρικών οχημάτων, ενθαρρύνοντας τη μείωση των εκπομπών και των περιβαλλοντικών αποτυπωμάτων.

Ο Operations Manager της Michaels Electric Cars LTD, κ. Στέλιος Ασημένος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που παραδίδουμε αυτά τα 32 ηλεκτρικά αυτοκίνητα MG5 στην Κυπριακή Κυβέρνηση. Στην εποχή που η ανάγκη για βιώσιμες και περιβαλλοντικά φιλικές λύσεις είναι επιτακτική, εμπιστεύονται την εταιρεία μας για την παροχή υψηλής ποιότητας ηλεκτρικών οχημάτων».MICHAELS ELECTRIC CARS MG CYPRUS MG MG5

Η Michaels Electric Cars LTD δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και να συνεργάζεται με διάφορους φορείς του δημόσιου τομέα για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων MG, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της μάρκας: mgmotors.com.cy

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK