Αποκαλύψεις από τη Ford Mustang στο Goodwood Festival of Speed

Η Ford θα παρατάξει τις πιο καυτές, νέες εκδόσεις για χρήση σε δημόσιο δρόμο αλλά και τις αγωνιστικές παραλλαγές της εμβληματικής οικογένειας Mustang καθώς η εταιρεία επιστρέφει το 2023 στο Goodwood Festival of Speed.FORD MUSTANG DARK HORSE ford cyprus michaels automotive

Η νέα, αγωνιστική Mustang GT3, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από τον αγώνα αντοχής των 24 Ωρών του Le Mans τον περασμένο μήνα, αλλά και η νέα Mustang Dark Horse, ο νόμιμος για χρήση σε δημόσιους δρόμους και έτοιμος να κατακτήσει τις πίστες προπομπός μιας νέας οικογένειας αγωνιστικών αυτοκινήτων που περιλαμβάνει τις Mustang GT3 και Mustang GT4, θα κάνουν το δυναμικό τους ντεμπούτο, με τους V8 κινητήρες να ξεσηκώνουν με τον βρυχηθμό τους το κοινό στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κοντά στο Chichester του Ηνωμένου Βασιλείου, από τις 13 έως και τις 16 Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της FORDFord Mustang GT3 Le Mans, ford cyprus michaels automotive

Η παγκοσμίου φήμης Ανάβαση του Goodwood συνθέτει το ιδανικό περιβάλλον προκειμένου να αναδειχθούν οι πραγματικές δυνατότητες ενός αυτοκινήτου που είναι συνώνυμο με την ελευθερία και τις επιδόσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ford θα δώσει επίσης μία πρώτη γεύση από ένα συναρπαστικό νέο μέλος της οικογένειας Mustang στο Goodwood στις 14 Ιουλίου – όχι μόνο αποκαλύπτοντας την εμφάνισή του, αλλά και επιδεικνύοντας τις οδηγικές δυνατότητές του.

Η Ford έχει προγραμματίσει επίσης το δυναμικό ντεμπούτο ενός ακόμα αμερικανικού icon στο Goodwood. Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, μεσαίου μεγέθους crossover Ford Explorer – που συνδυάζει το εντυπωσιακό αμερικανικό στυλ με τη γερμανική μηχανολογία για τους πελάτες στην Ευρώπη – θα κάνει στο Goodwood την πρώτη δυναμική του εμφάνιση.

Η αμερικανική μάρκα γιορτάζει επίσης τα 50 χρόνια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, με το αυτοκίνητο που συνέβαλε καθοριστικά ώστε η Ford να περάσει με επιτυχία στη νέα, υβριδική εποχή του σπορ, το M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1, να επιστρέφει εκεί όπου αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2021.

 fFord Puma Rally1  Ford cyprus michaels automotive Τη γκάμα της Ford στο Goodwood θα οδηγήσουν στα όριά τους οι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Ott Tänak και Adrien Fourmaux, οι οποίοι, μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας Malcolm Wilson, συνθέτουν την M-Sport Ford World Rally Team που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA με το Puma Hybrid Rally1 – το πρώτο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Ford παγκοσμίως. Ο οδηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής της FIA, Harry Tincknell, καθώς και ο Βρετανός επτά φορές πρωταθλητής Paul Swift, θα αναλάβουν επίσης καθήκοντα στο τιμόνι.

miltos soutzis toyota corolla dickran ouzounian test drive toyota cyprus

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK