Έναρξη εργασιών για το επίσημο συνεργείο της Bentley στην Κύπρο

For English Text – Click Here

Η Bentley Motors, η βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων, και η Bentley Cyprus, ανακοινώνουν τα επίσημα εγκαίνια του συνεργείου της μάρκας στην καρδιά της Λεμεσού. Μια κίνηση που αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο της δέσμευση της Bentley να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και να αναβαθμίζει την εμπειρία ιδιοκτησίας για τους εκλεκτούς πελάτες της μάρκας.

Bentley Garage FLCP AUTOMOBILE LTD E-CARS CYPRUS Το επίσημο συνεργείο της Bentley, βρίσκεται στην οδό Ιαπετού 40, στη Λεμεσό σε εγκαταστάσεις άνω των 450 τετραγωνικών μέτρων και προβάλλει την εμβληματική κληρονομιά και την τεχνολογία αιχμής της μάρκας. Οι εγκαταστάσεις του συνεργείου έχουν σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευση της Bentley για την εκλεπτυσμένη αισθητική και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το άνοιγμα του επίσημου γκαράζ της Bentley στη Λεμεσό υπογραμμίζει την αυξανόμενη ζήτηση για τα αυτοκίνητα Bentley στην Κύπρο, δείχνοντας παράλληλα και  την αφοσίωση της μάρκας να ικανοποιεί τις προτιμήσεις των πελατών της. Το γκαράζ θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ και εγκαταστάσεις συντήρησης. Κάτι που διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι ιδιοκτήτες Bentley λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και υποστήριξης καθ’ όλη τη διάρκεια της ιδιοκτησίας ενός Bentley.Bentley Garage FLCP AUTOMOBILE LTD E-CARS CYPRUS

Για να γιορτάσει αυτή τη σημαντική περίσταση, η Bentley θα φιλοξενήσει σύντομα μια αποκλειστική εκδήλωση για τους πελάτες της μάρκας. Οι διακεκριμένοι επισκέπτες και οι ιδιοκτήτες της Bentley θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις νέες εγκαταστάσεις του συνεργείου και να συνομιλήσουν με το έμπειρο προσωπικό της μάρκας, το οποίο είναι εκπαιδευμένο στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών της Bentley.Bentley Garage FLCP AUTOMOBILE LTD E-CARS CYPRUS

Όπως είναι ήδη γνωστό, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Bentley στην Κύπρο είναι η F.L.C.P. Automobile Ltd μέλος του Ομίλου E-CARS.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK