H Mercedes-AMG παρουσιάζει την πιο ισχυρή SL όλων των εποχών

Η Mercedes-AMG ολοκληρώνει με την καλύτερο τρόπο τη σειρά SL παρουσιάζοντας το νέο SL 63 S E PERFORMANCE. Εφοδιασμένο με τον biturbo V8 4,0 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 816 ίππων και έως 1.420 Nm ροπής, είναι αριθμοί που καθιστούν το νέο μοντέλο σαν το πιο ισχυρό SL όλων των εποχών. Σχεδιαστικά ακολουθεί τη σύγχρονη ταυτότητα του Γερμανικού εργοστασίου συνδυάζοντας το δυναμισμό με την κομψότητα και, λαμβάνοντας υπόψη το χαρακτήρα του ανοικτού μοντέλου, έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται σε ένα μεγάλο φάσμα οδηγών.

Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE mercedes cyprus cic   Στην SL 63 S E PERFORMANCE, ο κινητήρας AMG 4,0 λίτρων V8 biturbo στον μπροστινό άξονα συνδυάζεται με μια ηλεκτρική μονάδα κίνησης στον πίσω άξονα, ενσωματώνοντας έναν σύγχρονο ηλεκτρικό κινητήρα 150 kW (204 hp).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Διαθέτει ηλεκτρικό κιβώτιο δύο ταχυτήτων και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, με την ελαφριά μπαταρία υψηλής απόδοσης να βρίσκεται επίσης στο πίσω μέρος πάνω από τον πίσω άξονα. Αυτός ο συμπαγής σχεδιασμός προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE mercedes cyprus cic

Για παράδειγμα, ο ηλεκτροκινητήρας δρα απευθείας στον πίσω άξονα και επομένως μπορεί να μετατρέψει την ισχύ του πιο άμεσα παρέχοντας μια επιπλέον ώθηση κατά την εκκίνηση, την επιτάχυνση ή το προσπέρασμα. Καθώς αυξάνεται η ολίσθηση στον πίσω άξονα, η κινητήρια δύναμη του ηλεκτροκινητήρα μεταφέρεται επίσης στους μπροστινούς τροχούς, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Η μηχανική σύνδεση της πλήρως μεταβλητής τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC+ το καθιστά εφικτό μέσω του άξονα και των κινητήριων αξόνων των μπροστινών τροχών. Η τοποθέτηση στον πίσω άξονα βελτιώνει την κατανομή του βάρους και του φορτίου του άξονα στο όχημα και έτσι αποτελεί τη βάση για ένα εντυπωσιακό κράτημα.  Η επιτάχυνση στα 100 km/h φτάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα των 317 km/h υπογραμμίζουν την απίστευτη απόδοση της. Συστήματα όπως η ανάρτηση AMG ACTIVE RIDE CONTROL και το ενεργό σύστημα διεύθυνσης στον πίσω άξονα εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα άνεσης και δυναμικής οδήγησης.Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE mercedes cyprus cic

Η ανάπτυξη της αποθήκευσης ενέργειας ιόντων λιθίου είναι εμπνευσμένη από τεχνολογίες που έχουν αποδειχθεί στα υβριδικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Formula 1 της Mercedes-AMG Petronas F1 Team. Η μπαταρία υψηλής απόδοσης διαθέτει χωρητικότητα 6,1 kWh, συνεχή ισχύ 70kW και μέγιστη ισχύ 150 kW. Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω του εγκατεστημένου φορτιστή 3,7 kW με εναλλασσόμενο ρεύμα σε σταθμό φόρτισης, wallbox ή οικιακή πρίζα.Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE mercedes cyprus cicΤο σύστημα πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience) είναι διαισθητικό στη χρήση και ικανό να μάθει τις προτιμήσεις του χειριστή. Το SL 63 S E PERFORMANCE διαθέτει πολλές οθόνες και λειτουργίες AMG και υβριδικών αλλά και αποκλειστικά στοιχεία μενού όπως το «AMG Performance», υπογραμμίζοντας το σπορ χαρακτήρα. Η υβριδική τεχνολογία μπορεί επίσης να βιωθεί οπτικά: γραφικά υψηλής ποιότητας απεικονίζουν τη ροή ισχύος του συστήματος κίνησης. Η ταχύτητα, η ισχύς, η ροπή και η θερμοκρασία της ηλεκτρικής μηχανής μπορούν επίσης να απεικονίζονται.

jeep avenger petros soutzis autokinito.com.cy test drive review cyprus jeep cyprus cic automasters suv

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK