Το Land Rover Defender ψηφίστηκε σαν το κορυφαίο αυτοκίνητο της χρονιάς

Συνεχίζει να μαζεύει βραβεία το εμβληματικό Defender της Land Rover. Αυτή τη φορά ψηφίστηκε σαν το κορυφαίο αυτοκίνητο της χρονιάς στα αναγνωρισμένα βραβεία του TopGear.com, ενώ παράλληλα εξασφάλισε το βραβείο «Unstoppable Force» για τις μοναδικές του ικανότητες.

LAND ROVER DEFENDERΟι κριτές του διακεκριμένου βραβείου επαίνεσαν το νέο Defender που είναι ένα από τα πιο σκληροτράχηλα οχήματα στο δρόμο σήμερα, και ένας λαμπρός διάδοχος του αρχικού Land Rover, ως αυτοκίνητο του 21ου αιώνα που έχει εξαιρετική απόδοση παντού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της LAND ROVER

LAND ROVER DEFENDERΟ Jack Rix, συντάκτης του περιοδικού Top Gear είπε: «Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς είναι ένα βραβείο που κερδίζουν μόνο τα κορυφαία των κορυφαίων. Αναγνωρίζουμε ότι η αντικατάσταση ενός εμβληματικού αυτοκινήτου είναι απίστευτα δύσκολη, και το νέο αυτό Land Rover χρειάστηκε τον χρόνο του για να φτάσει ως εδώ. Είναι το πιο σκληροτράχηλο, πιο ικανό off-roader που έχουμε δοκιμάσει ποτέ και ταυτόχρονα ένα εκλεπτυσμένο, καλά εξοπλισμένο οικογενειακό αυτοκίνητο πόλης.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Ο Nick Rogers, Εκτελεστικός Διευθυντής, Product Engineering, Jaguar Land Rover είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτήν την αναγνώριση από το Top Gear, η οποία αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της οικογένειας JLR που δημιούργησε ένα όχημα που πιστεύουμε ότι είναι πραγματικά άξιο του ονόματος του Defender».

LAND ROVER DEFENDERΜε πάνω από 30 παγκόσμιες διακρίσεις μέχρι σήμερα για το νέο Defender, τα βραβεία Top Gear συγκαταλέγονται ανάμεσα σε μια σειρά από βραβεία κύρους που κέρδισε το Land Rover Defender φέτος. Στα αξιοσημείωτα βραβεία περιλαμβάνονται το «SUV 2021 Motortrend», το καλύτερο «SUV 2020 Autocar» και το «καλύτερο Off-roader Parker».

Με το νέο Defender, η οικογένεια Land Rover Defender περιλαμβάνει τώρα τα Defender 90 και Defender 110 με την επιλογή προηγμένων plug-in υβριδικών κινητήρων καθώς και των εμπορικών παραλλαγών 90 και 110 Hard Top.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.