Στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα το Nissan Juke Hybrid (ΤΙΜΕΣ)

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Nissan Juke Hybrid

Μια νέα προσθήκη υπάρχει πλέον στη γκάμα του νέου Nissan Juke. Πρόκειται για την υβριδική έκδοση του εμβληματικού compact crossover της Nissan που ήδη βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

Nissan JUKE Hybrid Nissan cyprus char pilakoutas autokinito.com.cy

Το υβριδικό σύστημα του Juke επιλέγει αυτόματα την πιο αποδοτική πηγή ισχύος μεταξύ του ηλεκτροκινητήρα, του βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων ή ενός συνδυασμού των δύο, για βέλτιστη απόδοση και οικονομία. Το Juke Hybrid λειτουργεί κυρίως ηλεκτρικά μέσα στη πόλη έχοντας παράλληλα στη διάθεση του ένα υβριδικό κιβώτιο ταχυτήτων πολλαπλών λειτουργιών που δίνει προτεραιότητα στην απόδοση, την απόκριση και την αρμονική κίνηση.

Nissan JUKE Hybrid Nissan cyprus char pilakoutas autokinito.com.cyΚατά τη διάρκεια των τελικών δοκιμών, επιτεύχθηκε έως και 80% της κίνησης στην πόλη σε ηλεκτρική λειτουργία με σύντομες υβριδικές φάσεις για επαναφόρτιση της μπαταρίας πριν επιστρέψει στη λειτουργία EV. Το Juke Hybrid όχι μόνο ξεκινά 100% με ηλεκτρική λειτουργία, αλλά μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 55 χλμ/ώρα αμιγώς ηλεκτρικά, ώστε οι οδηγοί να απολαμβάνουν ισχυρή, σταθερή, επαναλαμβανόμενη και διαρκή εμπειρία οδήγησης EV.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Το κλειδί για την οδηγική απόλαυση του νέου Nissan Juke Hybrid είναι ένα προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων πολλαπλών τρόπων χαμηλής τριβής που παρέχει βέλτιστη χρήση της προωθητικής ισχύος, είτε είναι ηλεκτρική, είτε προέρχεται από τον βενζινοκινητήρα, είτε και τα δύο.

Nissan JUKE Hybrid Nissan cyprus char pilakoutas autokinito.com.cyΠαράλληλα, όπως και με το ηλεκτρικό Leaf, το Juke Hybrid είναι εξοπλισμένο με το σύστημα e-Pedal Step της Nissan, το οποίο, όταν ενεργοποιηθεί, επιτρέπει τον έλεγχο της κίνησης του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το πεντάλ του γκαζιού. Όταν το πόδι σηκωθεί από το γκάζι, εφαρμόζεται μέτρια αναγεννητική πέδηση (έως0,15 g) και θα επιβραδύνει το Juke μέχρι και 5 χλμ/ώρα. Το πρόσθετο φρενάρισμα του ποδιού μπορεί μερικές φορές να είναι απαραίτητο για την επιβράδυνση και απαιτείται για να επιτευχθεί πλήρης διακοπή (η λειτουργία αυτόματου κρατήματος μπορεί να επιλεγεί για ευκολία).

Nissan JUKE Hybrid Nissan cyprus char pilakoutas autokinito.com.cyΤο υβριδικό Juke αποδίδει συνδυασμένη ισχύ που φθάνει τους 143 ίππους και 353 Nm ροπής ενώ επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 10,1 δευτερόλεπτα με τελική  ταχύτητα στα 166 χλμ./ώρα.

Οι οδηγοί και οι επιβάτες θα εκτιμήσουν την 100% εκκίνηση του μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, τη συναρπαστική του ικανότητα στον δρόμο και την εξαιρετική απόδοση κατανάλωσης (5,1 λ/100χλμ), το αποτελεσματικό φρενάρισμα με ανάκτηση ενέργειας αλλά και την μπαταρία υψηλής απόδοσης.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK