Οι γυναίκες επέλεξαν το Land Rover Defender σαν το αυτοκίνητο της χρονιάς

Το Land Rover Defender ήταν το μοντέλο που πήρε τους περισσότερους ψήφους στο πλαίσιο του θεσμού Women’s World Car of the Year (WWCOTY) και δίκαια χαρακτηρίζεται σαν το αυτοκίνητο της χρονιάς 2021.

LAND ROVER DEFENDERΣτον θεσμό συμμετέχουν και ψηφίζουν αποκλειστικά 50 γυναίκες δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου οι οποίες προέρχονται από 38 χώρες και στις πέντε ηπείρους. Στον τελικό το Land Rover Defender είχε να αντιμετωπίσει οχτώ μοντέλα τα οποία προέρχονταν από διάφορες κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της LAND ROVER

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του θεσμού WWCOTY, Marta Garcia, αναφέρθηκε στον κυριότερο λόγο που οδήγησαν τις κυρίες του θεσμού στη φετινή τους επιλογή. Αυτός ήταν ότι το νέο Land Rover Defender δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο με μεγάλες ικανότητες στην εκτός δρόμου κίνηση, αλλά τώρα μπορεί και να προσφέρει ψηλά επίπεδα άνεσης, αντίστοιχες με εκείνες ενός πολυτελούς saloon.

LAND ROVER DEFENDERΤο θρυλικό Land Rover Defender στη νέα του γενιά είναι πλέον διαθέσιμο και στην Κύπρο από τους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Είναι ίσως το κορυφαίο αυτοκίνητο εκτός δρόμου στην ιστορία της παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανίας.

LAND ROVER DEFENDERΤο νέο Defender φέρνει μαζί του μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές και εντυπωσιάζει με την τεχνολογία, τις επιδόσεις και την ικανότητα του σε κάθε είδους οδόστρωμα μέσα από μια μεγάλη γκάμα κινητήρων. Σε πεντάθυρη ή τρίθυρη έκδοση και με τρεις μορφές αμαξώματος, διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση με σύστημα επιλογής ανάλογα με το έδαφος και (προαιρετικό) πίσω διαφορικό Active Locking, που του προσφέρουν αξεπέραστες ικανότητες σε κάθε είδους οδόστρωμα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.