Νέο Land Rover Defender με θέσεις για οκτώ επιβάτες!

Μεγαλώνει η γκάμα του εμβληματικού Land Rover Defender. Η νέα γενιά του ικανότερου 4Χ4 μοντέλου βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα με τις εκδόσεις Defender 90 και Defender 110.

LAND ROVER DEFENDER FAMILY 90 110 130 - char pilakoutas land rover cyprus Η Land Rover προχωρεί ένα βήμα πιο πέρα παρουσιάζοντας την έκδοση Defender 130. Ένα μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για να χαρίσει περιπέτειες με θέσεις για οκτώ επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της LAND ROVER

LAND ROVER DEFENDER 130 - char pilakoutas land rover cyprusΜε μια ευρύχωρη διάταξη θέσεων 2-3-3, και με τις τελευταίες ψηφιακές τεχνολογίες, τόσο εντός στην καμπίνα αλλά και σε αναρτήσεις και πλαίσιο, το Defender 130 είναι ο πιο σκληροτράχηλος και ικανός ειδικός πλοηγός για off-road περιπέτειες και όχι μόνο.

LAND ROVER DEFENDER 130 - char pilakoutas land rover cyprusΗ έκδοση 130 διατηρεί την σκληροτράχηλη κληρονομιά της υπόλοιπης γκάμας, προσθέτοντας ωστόσο και τον αναγκαίο μοντερνισμό. Το πρακτικό Defender 130, θα προστεθεί στην γκάμα των Defender 90 και 110 και με εμπορικές Hard Top εκδόσεις.

LAND ROVER DEFENDER 130 - char pilakoutas land rover cyprusΜε την παρουσίαση της νέας γενιάς του κορυφαίου αυτοκινήτου εκτός δρόμου στην ιστορία της παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανίας, το Defender έφερε μαζί του μεγάλες σχεδιαστικές αλλά και τεχνολογικές αλλαγές. Αλλαγές που το φέρουν να εντυπωσιάζει με την τεχνολογία, τις επιδόσεις και την ικανότητα του σε κάθε είδους οδόστρωμα. Κάτι που φαίνεται και από την πληθώρα τον βραβείων και διακρίσεων που κερδίζει σε όλες της ηπείρους.

Σε πεντάθυρη ή τρίθυρη έκδοση και με τρεις μορφές αμαξώματος, έχει μόνιμη τετρακίνηση με σύστημα επιλογής ανάλογα με το έδαφος και (προαιρετικό) πίσω διαφορικό Active Locking, που του προσφέρουν αξεπέραστες ικανότητες σε κάθε είδους οδόστρωμα! Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο ενώ, ανάλογα με την έκδοση, παρέχεται και το ανάλογο σύστημα αναρτήσεων όπως το Air suspension και το Adaptive Dynamic.

LAND ROVER DEFENDER 130 - char pilakoutas land rover cyprusΤο Land Rover Defender 130 θα μοιράζεται την ίδια γκάμα κινητήρων με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Defender. Θα περιλαμβάνει ένα τετρακύλινδρο 2.0-λίτρων 300 ίππων, ένα υβριδικό mild εξακύλινδρο 400 ίππων και ένα full υβριδικό 400 ίππων. Στους πετρελαιοκινητήρες το Defender εξοπλίζεται με ένα 2.0-λίτρων (με 200 είτε με 240 ίππους) και με 3.0 λίτρων 300 ίππων.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK