Η Dacia παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις Extreme

Η Dacia συνεχίζει με εντυπωσιακούς ρυθμούς την ανοδική της πορεία στην αγορά αποδεικνύοντας ότι η μάρκα φτιάχνει μοντέλα που καλύπτουν τις απολύτως απαραίτητες ανάγκες ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών της. Αυτή τη φορά παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις Extreme με προσθήκες, τόσο αισθητικών όσο και τεχνολογικές.

Dacia Extreme Range Dacia Range char pilakoutasΗ έκδοση Extreme εξασφαλίζει αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία στα μοντέλα, της γκάμας Dacia (Sandero Stepway, Jogger, Duster)  αναδεικνύοντας διακριτικά τον περιπετειώδη χαρακτήρα τους. Οι άνθρωποι της ομάδας σχεδιασμού, θέλησαν να δημιουργήσουν ξεχωριστά στοιχεία, που να μπορούν  να υιοθετηθούν από ολόκληρη τη γκάμα. Όσον αφορά τον εξωτερικό σχεδισμό περιλαμβάνουν νέα χρώματα όπως Cedar Green για το Sandero Stepway, το Duster και το Jogger που έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα. Επίσης, ορισμένα στοιχεία του αμαξώματος είναι βαμμένα σε απόχρωση Copper Brown, ένα χρώμα που δημιουργήθηκε ειδικά για τις εκδόσεις Dacia Extreme που κοσμεί τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών, τα καπάκια στους τροχούς και το λογότυπο της Dacia στο πορτμπαγκάζ. Τέλος, διακοσμητικά στοιχεία με εμφάνιση “χαρτογραφίας” βρίσκονται στα πλαϊνά και στα αυτοκόλλητα των πλευρικών αεραγωγών των Sandero Stepway και Jogger Extreme, αλλά και στη μεσαία κολώνα του Duster Extreme. ΤΟ όλο σύνολο πλαισιώνουν οι μαύρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου, 16 ιντσών στα Sandero Stepway και Jogger, 17 ιντσών για το Duster.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της DACIA

Στο εσωτερικό συναντούμε, για πρώτη φορά σε μοντέλα της Dacia, καινούργιες υφασμάτινες ταπετσαρίες MicroCloud που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και καθαρίζεται εύκολα. Έχει χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό των Sandero Stepway, Duster και Jogger, καθώς και στα πάνελ των θυρών και στα καθίσματα όπου υπάρχει κεντημένο και το λογότυπο της Dacia.

Πέραν των εσωτερικών και εξωτερικών σχεδιαστικών αλλαγών, η Dacia εφοδιάζει τις εκδόσεις Extreme με χαρακτηριστικά που αντανακλούν τις αξίες της μάρκας όπως το σύστημα Extended Grip για εκτός δρόμου εξορμήσεις και το πακέτο «Sleep Pack». Το πρώτο αφορά την κίνηση εκτός δρόμου και ιδιαίτερα σε χιόνι ή λάσπη. Τα μοντέλα Sandero Stepway Extreme και Jogger Extreme διαθέτουν πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό τους το σύστημα Extended Grip. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή λύση που ενεργοποιείται από τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα, προσαρμόζοντας τον τρόπο λειτουργίας του ESP και του ASR και επιτρέποντας στους τροχούς να βρίσκουν καλύτερη πρόσφυση σε ανώμαλο έδαφος.

Dacia Extreme Range Dacia Range char pilakoutasΜε το πακέτο Sleep Pack οι πελάτες της Dacia μπορούν, πλέον, όχι απλά να επισκεφθούν την ύπαιθρο αλλά και να μείνουν σε αυτή! Το Sleep Pack είναι το πρώτο αξεσουάρ που λανσάρεται ως μέρος της γκάμας των αξεσουάρ της Dacia, με την ονομασία InNature.

To Sleep Pack αποτελείται από ένα ξύλινο κουτί που είναι φτιαγμένο για να χωράει μέσα στο πορτμπαγκάζ του Jogger. Το κουτί αυτό ξεδιπλώνεται εύκολα και γρήγορα, σχηματίζοντας ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι με το στρώμα του. Το στρώμα καλύπτει ολόκληρο το πίσω μέρος του εσωτερικού του αυτοκινήτου καθώς έχει μήκος 190εκ., πλάτος έως 130εκ. και η απόστασή του από την οροφή είναι τουλάχιστον 60εκ.

Όταν το κουτί του Sleep Pack είναι εντελώς κλειστό στο χώρο του πορτμπαγκάζ, το Jogger προσφέρει χωρητικότητα που φτάνει τα 220 λίτρα. Ζυγίζει μόνο 50 κιλά, ώστε να μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί όποτε χρειαστεί, από το αυτοκίνητο ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε Jogger, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν ήδη αγοραστεί από πελάτες.

Όλα τα μοντέλα της DACIA Sandero, Sandero Stepway, Jogger και Duster βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.

top 10 - Ψάχνεις καινούριο SUV; Δείτε τα 10 φθηνότερα της Κυπριακής αγοράς

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK