Η BMW Motorrad παρουσιάζει την BMW M 1000 RR στην επετειακή έκδοση 50 Years M

Στα τέλη του 2018, η BMW Motorrad εισήγαγε την επιτυχημένη στρατηγική αυτοκινήτων BMW M για μοτοσικλέτες και από τότε προσφέρει ειδικό εξοπλισμό M και M Performance Parts. Η BMW M 1000 RR  γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο του 2020, ως το πρώτο μοντέλο M της BMW Motorrad που βασιζόταν στην S 1000 RR.

M 1000 RR 50 Years M char pilakoutas bmw cyprusΓια να τιμήσει την 50η επέτειο της BMW M GmbH, που ιδρύθηκε το 1972 ως BMW Motorsport GmbH, η BMW Motorrad παρουσιάζει το επετειακό μοντέλο M 1000 RR 50 Years M με το ιστορικό έμβλημα 50 Years BMW M. Ένα αποκλειστικό ειδικό μοντέλο φέρει το ισχυρότερο γράμμα στον κόσμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

Ντυμένο στα εντυπωσιακά χρώματα M, το επετειακό μοντέλο είναι αντάξιο της φιλοσοφίας M και του αγωνιστικού πνεύματος που διέπει τα σχεδόν 100 χρόνια της BMW Motorrad στην παραγωγή μοτοσικλετών, και τα 50 χρόνια των μοντέλων BMW M.M 1000 RR 50 Years M char pilakoutas bmw cyprus

H M RR 50 Years M είναι εξοπλισμένη με το M Competition Package στον βασικό εξοπλισμό της. Πέρα από το εκτεταμένο πακέτο εξαρτημάτων M και το αποκλειστικό M carbon package, ένα ελαφρύτερο ψαλίδι σε αλουμίνιο, ο κωδικός ξεκλειδώματος για την ενεργοποίηση του συστήματος M GPS, καθώς και η αλυσίδα M Endurance, το πακέτο συνεπιβάτη και το κάλυμμα της σέλας συνεπιβάτη, αποτελούν μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.M 1000 RR 50 Years M char pilakoutas bmw cyprus

Σήμερα, όπως και στο παρελθόν, η BMW Motorrad ακολουθεί τη φιλοσοφία του ισχυρότερου γράμματος στον κόσμο: το M είναι συνώνυμο, σε όλο τον κόσμο, της αγωνιστικής επιτυχίας καθώς και της μαγείας των μοντέλων BMW υψηλών επιδόσεων και απευθύνεται σε πελάτες με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις στον τομέα της απόδοσης, της αποκλειστικότητας και της εξατομίκευσης. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η BMW M RR είναι επίσης η βασική μοτοσικλέτα για την BMW Motorrad World SBK Team από το 2021, καθώς και για πολλές ακόμα αγωνιστικές ομάδες σε όλο τον κόσμο.

QUIZ- Πόσα ξέρεις από BMW m

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK