Dacia Sandero: Το μοντέλο με το φθηνότερο κόστος ιδιοκτησίας στην κατηγορία του

Η Dacia είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που έχει την ικανότητα να προσφέρει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος αγοραστής με χαμηλή τιμή αγοράς. Συνεπώς, η νέα γενιά των μοντέλων της συνεχίζει την παράδοση που θέλει την εταιρεία να προσφέρει αυτοκίνητα με μια εκπληκτική σχέση αξίας / αγοράς. Κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο και στο κόστος ιδιοκτησίας των μοντέλων της μάρκας.

DACIA SANDERO - char pilakoutas dacia cyprusΤο νέο Sandero επιβεβαιώνει όλα τα πιο πάνω ενισχύοντας την παρουσία του στην αγορά ύστερα και από την ανακοίνωση της Dacia ότι το μοντέλο παρέχει τα πιο ανταγωνιστικά στατιστικά στοιχεία Συνολικού Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO) στην κατηγορία του. Πέραν της ασυναγώνιστης του τιμής, τα νέα στοιχεία TCO υπογραμμίζουν ότι οι πελάτες όντως αποκομίζουν την καλύτερη αξία, όχι μόνο με την αγορά, αλλά και από τη χρήση του Dacia Sandero.DACIA SANDERO - char pilakoutas dacia cyprus

Υπολογισμένο μέσα από μια περίοδο 36 μηνών/48,000 χιλιομέτρων, το Sandero (έκδοση Comfort TCe 90) – αντιπροσωπεύει μια ιδανική πρόταση για πελάτες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα. Σύμφωνα με την έρευνα, κατά μέσο όρο, το Sandero κοστίζει €3.610 λιγότερα για τρία χρόνια και 48.000 χιλιόμετρα από το πλησιέστερο ανταγωνιστικό του μοντέλο. Κάτι που ισοδυναμεί με μια μέση εξοικονόμηση €100 το μήνα. Αυτός ο αριθμός υπολογίζεται με βάση μια σειρά πληροφοριών που προέρχονται από τους αποδοτικούς κινητήρες και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου του Sandero, την προσιτή αρχική τιμή αγοράς και τις κορυφαίες υπολειμματικές αξίες της κατηγορίας.

DACIA SANDERO - char pilakoutas dacia cyprusΜαζί με τη χαμηλή τιμή αγοράς, το Sandero παραμένει μια έξυπνη αγορά για καταναλωτές που αναζητούν οδήγηση εξαιρετικής αξίας χωρίς συμβιβασμούς. Ένα άλλο ζωτικό στοιχείο για τη διασφάλιση χαμηλού συνολικού λειτουργικού κόστους και στοιχεία όπως το σέρβις, η συντήρηση και οι επισκευές. Ένας τομέας στον οποίο το Sandero υπερτερεί αισθητά από όλους τους αντιπάλους του, αντιπροσωπεύοντας μια μέση εξοικονόμηση άνω των €298 σε 36 μήνες / 48.000 χιλιόμετρα οδήγησης σε σύγκριση με τον επόμενο πιο προσιτό ανταγωνιστή του στην κατηγορία.

Τo Dacia Sandero βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα με μια τιμή που ξεκινά από τις €13,500.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK