Ανανέωση ουσίας για το Renault Koleos

Renault Koleos

RENAULT KOLEOSΑπό μια ανανέωση ουσίας πέρασε πρόσφατα η ναυαρχίδα των SUV της Renault, το Koleos. Ένα μοντέλο που έχει να επιδείξει πληθώρα τεχνολογικών και σχεδιαστικών καινοτομιών, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τόσο την τεχνογνωσία της εταιρείας όσο και τις επιτυχημένες συνεργασίες της στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Το νέο Koleos έχει βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα με ένα πιο δυναμικό εξωτερικό σχεδιασμό, περισσότερες ενσωματωμένες τεχνολογίες, βελτιωμένη εσωτερική άνεση, πιο ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες αλλά και πραγματικές δυνατότητες off-road.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της RENAULT

Σχεδιαστικά οι αλλαγές είναι μόνο αισθητικές και αφορούν μια νέα γραμμή χρωμίου στο εμπρός μέρος αλλά και τη ψηλότερη θέση του πίσω προστατευτικού. Επίσης το ανανεωμένο Koleos διατίθεται με νέες ζάντες 18 και 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα επανασχεδιασμένα καθίσματα επανασχεδιασμένων με τον οδηγό και συνοδηγό να έχουν νέα ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, αεριζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα καθώς και λειτουργία μασάζ και στο πίσω μέρος. Παράλληλα, νέα είναι και η γυάλινη οροφή που επεκτείνεται μέχρι τα πίσω καθίσματα.

RENAULT KOLEOSΤο ανανεωμένο Koleos διαθέτει μια ατέλειωτη λίστα τεχνολογιών στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας. Νέο είναι το σύστημα Emergency Brake Assist με ανίχνευση πεζών αλλά και η παρουσία πλήρους φωτισμού LED ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού.

Το μοντέλο που ήδη βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα διατίθεται στην αγορά με δύο κινητήρες diesel στα 1.7 και 2.0 λίτρα. Ο πρώτος αποδίδει 150 ίππους ενώ στην έκδοση 2.0 dCi οι ίπποι ανεβαίνουν στους 190. Και οι δύο εκδόσεις κινητήρα είναι εφοδιασμένες με το αυτόματο κιβώτιο XTronic ενώ η δίλιτρη έκδοση των 190 ίππων διατίθεται μόνο σε τετρακίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MITSUBISHI

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.