Ανανέωση για τη ναυαρχίδα της Porsche

PORSCHE PANAMERA 2020

PORSCHE PANAMERAΜια μοναδική συμβίωση αντιθέσεων στο χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η νέα Porsche Panamera καλύπτει πλέον ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα. Συνδυάζει την απόδοση ενός σπορ αυτοκινήτου με την άνεση ενός πολυτελούς σαλούν. Με την Panamera Turbo S των 620 ίππων, η Porsche υποστηρίζει με επιτυχία τον ισχυρισμό της για κορυφαία απόδοση στην κατηγορία. Το ανανεωμένο μοντέλο βελτιώνει τα στοιχεία απόδοσης της προηγούμενης Panamera Turbo κατά μεγάλο βαθμό. Η Porsche συνεχίζει επίσης να ακολουθεί τη στρατηγική E-Performance με την Panamera 4S E-Hybrid που είναι μια νέα προσθήκη στη σειρά υβριδικών plug-in της γερμανικής εταιρείας. Η άνεση και ο σπορ χαρακτήρας επωφελούνται τόσο από βελτιωμένα εξαρτήματα πλαισίου όσο και από συστήματα ελέγχου σε συνδυασμό με τον έλεγχο διεύθυνσης και τα ελαστικά νέας γενιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της PORSCHE

PORSCHE PANAMERAΜε ισχύ 620 ίππων και ροπή 820 Nm, η νέα Panamera Turbo S προσφέρει 70 ίππους 50 Nm ροπής περισσότερους από την προηγούμενη έκδοση. Σε λειτουργία Sport Plus, η Turbo S επιταχύνει από στάση στα εκατό χιλιόμετρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα ενώ ο τεσσάρων λίτρων V8 biturbo κινητήρας φτάνει την τελική ταχύτητα των 315 km/h.

PORSCHE PANAMERAΗ νέα Panamera Turbo S έχει ήδη αποδείξει την ασυμβίβαστη απόδοσή  της στο θρυλικό Nürburgring Nordschleife σημειώνοντας νέο επίσημο ρεκόρ στην κατηγορία «executive cars».

Ο κινητήρας V8 biturbo στο Panamera GTS βελτιώθηκε με συγκεκριμένη εστίαση την παράδοση ισχύος. Με 480 ίππους και 620 Nm ροπής, η νέα Panamera GTS αποδίδει 20 ίππους περισσότερους από τον προκάτοχό του. Η νέα Panamera και Panamera 4 είναι πλέον εξοπλισμένη με το γνωστό V6 2,9 λίτρων biturbo σε όλες τις αγορές παγκοσμίως (320 ίππους, 450 Nm).

PORSCHE PANAMERAΠαράλληλα, η Porsche παρουσιάζει ένα επιπλέον υβριδικό μοντέλο plug-in μοντέλο. Ο λόγος για την Panamera 4S E-Hybrid με μπαταρία 17,9 kWh και ηλεκτρικό εύρος έως 54 km. Ο ηλεκτρικός κινητήρας ενσωματωμένος στο οκτατάχυτο κιβώτιο PDK διπλού συμπλέκτη και ο κινητήρας V6 biturbo 2,9 λίτρων (430 ίππους) παράγει συνολικά 550 ίππους και μέγιστη ροπή στα 750 Nm. Οι αριθμοί απόδοσης είναι επομένως πολύ εντυπωσιακοί: σε συνδυασμό με το τυπικό πακέτο Sport Chrono ενώ το σπριντ από 0 – 100 km/h καλύπτεται σε 3,7 δευτερόλεπτα.  Η μεικτή χωρητικότητα της μπαταρίας αυξήθηκε από 14,1 σε 17,9 kWh σε σύγκριση με το προηγούμενα υβριδικά μοντέλα.