Βίντεο της ημέρας: Όταν θύμωσε ο μεγάλος Kankkunen!

Μουστάκι, τσιγαράκι, λιγομίλητος, τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα με τρεις διαφορετικές ομάδες και 700 νίκες σε ειδικές διαδρομές! Αυτός (και άλλα πολλά) είναι ο μεγάλος JUHA KANKKUNEN!  Είναι ένα πράγμα να κάνεις “Death Runs” στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και άλλο να τα κάνεις στην Φινλανδία.

Δείτε λοιπόν παρακάτω μια πολύ ωραία ιστορία με τον «Κάνγκο» να είναι σε φάση YOLO (You only live once) στο Ράλι Φινλανδίας του 1994!

QUIZ: Πόσο ξέρεις από Ράλι Κύπρος;

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.