autokinito.com.cy by Petros Soutzis

Τα 6 καλύτερα custom αυτοκίνητα των Celebrity!

Top 10- Τα 6 καλύτερα custom αυτοκίνητα των Celebrity!

Από γένεσης του αυτοκινήτου, τα γρήγορα αλλά και σπάνια μοντέλα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τους αστέρες του κινηματογράφου, της μουσικής, του αθλητισμού κλπ. Πολλοί μάλιστα από αυτούς τους αστέρες έχουν μεγάλες συλλογές από συλλεκτικά κομμάτια. Ο λόγος για αυτή την σπανιότητα είναι απλός: αρκετά από αυτά τα αμάξια είναι φτιαγμένα κατά παραγγελία από τον ίδιο τον πελάτη με σκοπό να αποτελούν μοναδικά κομμάτια στον κόσμο. Σας παρουσιάζουμε έξι από τα καλύτερα custom αυτοκίνητα των αστέρων!

David Beckham: Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé

Η Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, εχτός από το τεράστιο της όνομα είναι και γενικά ένα πελώριο αυτοκίνητα. Όντας ένα ασυνήθιστο σπορ αμάξι, μπορεί να φιλοξενήσει τον Beckham και ολόκληρη την οικογένεια του με τα παιδιά πίσω να έχουν ολόκληρο σύστημα ψυχαγωγίας στην διάθεση τους.  Ο Άγγλος θρύλος του ποδοσφαίρου έθεσε προς πώληση στην συνέχεια το συγκεκριμένο κομμάτι, με την τιμή της να αγγίζει τις 400 χιλιάδες δολάρια. Σίγουρα όχι το πιο τυπικό και καθημερινό καμπριολέ αμάξι που θα δει κανείς στους δρόμους του κόσμου.

 Δείτε το επόμενο

Eric Clapton: η μοναδική Ferrari SP12 EPC

Ένα αυτοκίνητο, όσο μοναδικό όσο και ο μουσικός γίγαντας που το αγόρασε. Μια άκρως μοναδική Ferrari (δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο), την οποία παράγγειλε ο Clapton ακριβώς όπως την βλέπετε, και του κόστισε 4.7 εκατομμύρια δολάρια. Βασισμένη επάνω στην 459, φέρει και ένα δωδεκακύλινδρο κινητήρα, τόσο για «μουσική» αλλά και για απόδοση. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν μια συνεργασία ανάμεσα στον ίδιο τον Clapton, το τμήμα Cento Stile της Ferrari και του οίκου Pininfarina, κάτι που φαίνεται άλλωστε και στις ρετρό πινελιές της που αποτελούν φόρο τιμής στις 512 and 365 Berlinetta. Η τελική πινελιά είναι οι πινακίδες της, που φυσικά είναι SP12 EPC. Ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι.

 Δείτε το επόμενο

Justin Bieber: Fisker Karma όλη νίκελ…

Ο νεαρός μουσικός παρέλαβε αυτό το Fisker Karma από τον μάνατζερ του με το που έκλεισε τα 18 του χρόνια, και η πρώτη του επιλογή ήταν να το βάψει όλο νίκελ…. Και ναι, το αποτέλεσμα είναι όσο έντονο όσο το φαντάζεστε. Άλλωστε δεν άργησε να δεχθεί και η αστυνομία τηλεφωνήματα λόγο της αντηλιάς που αντανακλούσε, ωστόσο αυτός που δέχθηκε το πρόστιμο εκείνη την μέρα ήταν ένα Nissan που οδηγούσε επικίνδυνα πίσω από τον Bieber, μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι σωματοφύλακες και η ασφάλεια του νεαρού. Μπορεί η επιλογή του Bieber τότε για το βάψιμο να ήταν τουλάχιστον περίεργη ωστόσο ήταν εκείνη η επιλογή που καθιστά το Fisker Karma του ως πραγματικά μοναδικό.

 Δείτε το επόμενο

Nicki Minaj: Lamborghini Aventador α λα Barbie

Στα πρώτα βήματα της καριέρας της, στιλιστικά η Nicki Minaj διατηρούσε μια γενική εικόνα… Barbie, οπόταν τα πάντα γύρω της έπρεπε να ήταν ροζ. Άρα τι χρώμα νομίζετε θα ήταν το επόμενο (τότε) ακριβό της αυτοκίνητο; Ε ναι. Το αυτοκίνητο ήταν μια Lamborghini Aventador Roadster και αμέσως μετά την αγορά μεταφέρθηκε αμέσως στην West Coast Customs όπου βάφτηκε ολόκληρη ροζ ενώ και οι ζάντες έπρεπε να βαφτούν (Forgiato η μάρκα τους, για όσους ενδιαφέρονται) στο ίδιο χρώμα. Η ροζ-οποίηση της Aventador, της στοίχισε $30,000 επιπλέον.

 Δείτε το επόμενο

Steven Tyler: Hennessey Venom GT Spyder με ατελείωτη δύναμη

Ο τεράστιος φρόντμαν των Aerosmith έχει και αυτός μια ιδιαίτερη συλλογή από αμάξια, και ένα από αυτά ήταν μια Hennessey Venom GT Spyder. Αν θυμάστε, αυτό ήταν το αμάξι που είχε την τιτανομαχία με την Veyron για την πιο υψηλή τελική ταχύτητα στον κόσμο (427 χμαω. για την Venom). Ο Tyler ωστόσο ένοιωθε πως δεν μπορούσε να απολαύσει την Venom εντελώς σε κοινούς δρόμους, έτσι την έβαλε σε δημοπρασία με φιλανθρωπικό σκοπό. Ελπίζουμε αυτός που την αγόρασε (για 800.00 δολάρια, σχεδόν 400.000 λιγότερα από την αρχική της τιμή) να μπορεί να την αξιοποιήσει σωστά: μέσα σε πίστα!

 Δείτε το επόμενο

Paris Hilton: Bentley GT Continental από τα παιδικά της όνειρα

Όλοι μας κάνουμε όνειρα όταν είμαστε παιδιά. Το όνειρο της Paris ήταν (ναι…) να οδηγεί μια ροζ Bentley. Όταν επιτέλους μεγάλωσε και ξεκίνησε να έχει πρόσβαση στις τσέπες του μπαμπά τι νομίζετε πως έκανε; Ακριβώς. Πήγε στην Bentley και «έχτισε» την δική της GT Continental όπως ήθελε. Μια υπερβολικά custom Bentley ασχέτως του αν αρέσει στους άλλους ή όχι, είναι σίγουρα κάτι μοναδικό, και κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει που κυνήγησε, και πέτυχε, το παιδικό της όνειρο!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Exit mobile version