Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ

Στον καταρτισμό του για την περίοδο 2021-2024, προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).

DS EAK 2021-2024Με βάση το άρθρο 14 του καταστατικού της ΕΑΚ, το εκλεγέν Δ.Σ., υπό τον πρόεδρο Ηρόδοτο Μιλτιάδους, καταρτίστηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σκαμπύλης

Γενικός Γραμματέας: Μικαέλο Παπαδάκης

Ταμίας: Μάριος Χατζηστυλλής

Βοηθός Γενικός Γραμματέας: Ανδρέας Παυλίδης

Βοηθός Ταμίας: Στέλιος Στέλιου

Σύμβουλος: Μαρίνα Αργυρού

Σύμβουλος: Μιχάλης Αριστείδου

Σύμβουλος: Κυριάκος Κτωρίδης

Ακολούθως, έγινε διαμοιρασμός των Επιτροπών της ΕΑΚ, οι οποίες στόχο έχουν την υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων για την περίοδο 2021-2024 και την εύρυθμη λειτουργία της οργάνωσης των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ.

Οι επιτροπές της περιόδου 2021-2024: 

Στη συνεδρία του Δ.Σ., έγινε και η πρώτη συζήτηση για τη 49η Γιορτή των Αρίστων, η οποία θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2022, με τις ετοιμασίες για την εκδήλωση να ξεκινούν άμεσα.

Συζητήθηκε επίσης η πορεία των προετοιμασιών για τα Β΄ Δημοσιογραφικά Βραβεία της ΕΑΚ, τα οποία θα διεξαχθούν το φθινόπωρο.

Με την ευκαιρία, η ΕΑΚ ευχαριστεί τους χορηγούς της. Τον Μέγα Χορηγό, ΟΠΑΠ Κύπρου, τους χρυσούς χορηγούς, Cytavision, Unicars και Τράπεζα Κύπρου, τους χορηγούς CNP Cyprialife, Psaltis Auto Parts και Hercules. Και τους συνεργάτες, Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.