Προ των πυλών το Ράλι Φοινικούδων 2022 (Video)

Καθώς η εκκίνηση του Ράλι Φοινικούδων πλησιάζει, δείτε ένα βίντεο –  αφιέρωμα στο Ράλι της Λάρνακας. Η πόλη του Ζήνωνα διοργανώνει το δικό της αγώνα Ράλι από το 1980. Το Ράλι Φοινικούδων 2022 (21-22 Μάϊου 2022) θα είναι ο τρίτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2022 by Psantis Autoparts και ENEOS Motor Oils και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Ευχαριστίες για τα πλάνα στους:

Cy Racing News

Κωστάκη Νικολάου

Θεράπων και Αλίκη Καλαθά

Δείτε όλες τις πληροφορίες της διαδρομής εδώ:

Χορηγοί / Υποστηρικτές:

Κύριος χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2022 είναι η εταιρεία ανταλλακτικών Ψάλτης και τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ENEOS. Μεγάλοι Υποστηρικτές για το φετινό Ράλι Φοινικούδων είναι η εταιρεία Γαλαταριώτης Motors, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Honda στην Κύπρο και η εταιρεία Smartway Motors που εξειδικεύεται στην εμπορία οχημάτων.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ PALM TREES RALLY SPONSORSΠαράλληλα τον αγώνα της Λάρνακας υποστηρίζουν τα OJO Sun&glasses, η εταιρεία M22 Enterprises, αντιπρόσωποι των αγωνιστικών ειδών OMP, η εταιρεία AGV KLIMACONTROL LTD που εξειδικεύεται στην εμπορία μηχανολογικού εξοπλισμού για συστήματα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, η πιτσαρία Napoli, η εταιρεία εκμετάλλευσης ακινήτων Tofalli Construction, η εταιρεία εμπορίας αυτοκίνήτων Π. Λιμνιώτης & Υιοί Λτδ, το Coffee Blinders, η εταιρεία επαγγελματικών εργαλείων TOPTUL και τα προϊόντα CX80.