Κατάταξη ειδικής
1.   Botka/Mesterhazi                          Skoda Fabia R5          02:17.0
2.   Γαλαταριώτης/ιωάννου                 Skoda Fabia R5          02:17.8
3.   Al-Attiyah/Baumel                         Ford Fiesta R5            02:17.9
4.   Herczig/Ferencz                           Skoda Fabia R5          02:17.9
5.   Magalhaes/Magalhaes                  Skoda Fabia R5          02:18:1
6.   Τσουλόφτας/Χρυσοστόμου          Citroen DS3 R5          02:18.9

Δηλώσεις οδηγών μετά την Ειδική Διαδρομή 8

Nasser AlAttiyah: Ήταν καλή η διαδρομή δεν πήραμε όμως ρίσκα. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε στις δύο επόμενες ειδικές διαδρομές να κάνουμε καλό χρόνο και να πλησιάσουμε τους προπορευόμενους. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Juuso Nordgren: Πολύ ολισθηρός ο δρόμος σε αυτή την διαδρομή, δεν περίμενε να είναι τόσο ολισθηρός, ολοκληρώσαμε ακόμη μια διαδρομή.

Σίμος Γαλαταριώτης: Θα πιέσουμε και θέλουμε όλοι να μένουν μέσα στον αγώνα, να μην έχουν προβλήματα και να προσπαθήσουμε να είμαστε ταχύτεροι. Έχω ακόμη αρκετά να δώσω.

Brouno Magalhães: Ήταν απλά μια επίδειξη, αρκετά ολισθηρή ειδική διαδρομή, σε μερικές στροφές έχασα λίγο χρόνο. Δεν ήταν τόσο σημαντικό, η διαδρομές που έρχονται θα είναι πολύ πιο σημαντικές.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.