Την Κυριακή ο τρίτος και τέταρτος αγώνας Karting

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 θα διεξαχθεί στην πίστα Daytona Raceway η δεύτερη αγωνιστική συνάντηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2020

Cyprus Karting CommitteeΤο Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2020 αποτελείται από τέσσερις αγωνιστικές συναντήσεις με την κάθε μια να μετρά σαν διπλός αγώνα. Συνολικά θα διεξαχθούν οκτώ αγώνες.

Το Πρωτάθλημα διοργανώνει η Κυπριακή Επιτροπή Karting (Cyprus Karting Committee) και βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, εκπροσώπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου F.I.A. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting CIK/FIA.

Στο αγώνα της Κυριακής θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Mini, Open και ΚΖ2 με τις διαδικασίες να ξεκινούν στις 07:00 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 12:00 το μεσημέρι.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.