Την Κυριακή ο τρίτος και τέταρτος αγώνας Karting

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 θα διεξαχθεί στην πίστα Daytona Raceway η δεύτερη αγωνιστική συνάντηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2020

Cyprus Karting CommitteeΤο Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2020 αποτελείται από τέσσερις αγωνιστικές συναντήσεις με την κάθε μια να μετρά σαν διπλός αγώνα. Συνολικά θα διεξαχθούν οκτώ αγώνες.

Το Πρωτάθλημα διοργανώνει η Κυπριακή Επιτροπή Karting (Cyprus Karting Committee) και βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, εκπροσώπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου F.I.A. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting CIK/FIA.

Στο αγώνα της Κυριακής θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Mini, Open και ΚΖ2 με τις διαδικασίες να ξεκινούν στις 07:00 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 12:00 το μεσημέρι.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.